Scudo Sports

bisikletim çalındı!

Scudo
@usame ömer
Bisikletin faturası duruyordur umarum? Benimkisi durmuyor bu yüzden polis bisikletini bulsakta sana teslim etmeyiz demişlerdi.
Şuanda sanırım sizi en iyi ben anlıyorum. Kendi bisikletimi ilanda satışta görüp ardından 100liraya satın almış insanim....
Satıcıya kesinlikle aceleci davranmayın. Normal bir alıcı gibi bir sorunu olup olmadığını , son fiyatını ve bisikleti görmek istediğinizden bahsetmelisiniz

çok geçmiş olsun dostum benimde yıllar önce başıma gelmişti zor bi durum ama o zamanlar sosyal ağlar bu kadar yaygın değildi ya da biz ulaşamıyorduk inş kazasız belasız kavuşursun dostum.aman polisle koordine olarak yaklaş nihayetinde bi hırsız herşey beklenir. nasıl sonuçlandığını da yaz emi meraklanıyor ve iyi haberini bekliyoruz..:)

Geçmiş olsun kardeşim. Hırsız, bir gün pişman olursa çekeceği vicdan azabı ona yetecektir. Ben buna inaniyorum. Ama senin için de kolaylıklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
Ben eskisehirliyim. Gelnelde polis çalanlari taniyor. Bir tanidigimizin bisikleti calinmisti. Polis calanlarin evine goturdu bir suru calinti bisikletin arasindan buldu

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@Yasin Şimşek en son satıcıyla konuşup bir görüşme ayarladım yanımda da sivil polis ekibi varken, adam ve oğlu geldi karakola gittik birlikte, resim üzerinden bisikletin bana ait olduğunu kanıtladıktan sonra adamlardan şikayetçi oldum, adamla çalındıktan birkaç gün sonraki ilk konuşmamda iki haftadır bisikletin kendinde olduğunu söylemişti, polislerle gidince çalındığı gün letgo da satan birinden aldığını söyledi, yine ilkin aldığı kişinin kimliğini aldığını, sattığı kişinin de adının facebook ta olduğunu söylemişti, şimdi ise kimlik yok ve sattığı kişinin adını hatırlamadığını söylüyor, polis ise onlara ya aldığın ve sattığın kişileri bize söylersin ya da hırsızlıktan hakkında işlem başlayacak dedi. Ve bu gelişmeden sonra 13 gün geçti ama polisten bi ses soluk çıkmadı. Her şey ortadayken bile çözülemiyorsa bir durum kötü niyetli kimseler bu faaliyetlerinden vazgeçmez.

Ayrıca sürpriz bir gelişme daha oldu, patronum bana Btwin RR520 27,5" bisiklet aldı, çok mahcup oldum haliyle çok dua ettim :) artık ne diyeyim HAYIRLISI...

@usame ömer
Ne patronlar var ya. Helal olsun adama. Hocam sevindim adınıza. Bisikletsizlik çok kötü :(

Ben de Eskişehire geleli 1 sene oldu motosikletim çalındı ertesi gün terk halde bulundu. Şöyle bir izlenim uyandı bende; Eskişehir bu konuda felç olmuş artık polis çalanlarla neredeyse ahbap olmuş tek çözüm yolları çalandan geri alıp mağduru memnun etmek. Suçluya ceza ya da caydırmaya yönelik bi hareket yok malesef...

@Ahmet Bilge Kaan AKIN evi, okulu, işi bisiklete göre planlamıştım, bi anda bisikletsiz kalınca ayaklarım kesilmiş gibi hissettim, otobüse muhtaç kalmak da çok acı, adamlar durakta ne kadar beklediğini, aceleni umursamadan durakta vurmuyor bile :) @Velesporter hırsızların en büyük cesaret kaynağı söylemek istemiyorum ama polislerin bu ağır ve önemsemez hareketleri, üzücü...

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
@atasoy Nereye kuruluyor bu bit pazarı
Kaptan?

@Turak
Metro market yakininda pazar günleri kuruluyor.

Geri