Scudo Sports

bisikletim çalındı!

Scudo
Geçmiş olsun umarım bulunur

Pazar günleri kurulan muhacır(macır) pazarı, diğer adı kuş pazarı kuruluyor, sabah erkenden oraya gidebilirsin, Ali Güven Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi arka tarafında mı yan tarafında mı ne kalıyor, oraya bakabilir, geçmiş olsun bu arada

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
şu başlıkları görünce içim cız ediyor. tez zamanda bulunur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ognsylr
@Yasin Şimşek amin inşaallah, bugün sabah polisi aradım, bisikleti bağladığım korkulukta kan lekesi gördüğümü söyledim önce ekip geldi sonra olay yeri inceleme geldi, ümitliyim inşaallah bulunur, dediğiniz gibi letgo yu da takip ediyorum şimdi, teşekkürler...

@endersemiz @ayhandeniz71 @meiakanze @aeneskral amin inşaallah, hepinizden Allah razı olsun

geçmiş olsun inşallah bulurunur ikinci el ilanlarını takip et çevrede ikinci el bisiklet satan yerleri kontrol et. malesef ki başkasının sırtından geçinmyce çalışan onların eşyalarını çalan şerefsizler yüzünden üç kuruş zevkimiz kaçıyor

@Mehmet ÇAKAR sorma ya bütün işlerim altüst oldu, bugün bi iş görüşmesine gidecektim kafam dağınık gidecem, derse de gidemedim...

@usame ömer benim de bir kere binadan çalınmıştı, bu insanlar yüzünden bisikletle bir yere gidip bisikleti bisiklet park alanına kilitleyip işlerimi halledemiyorum acaba bisiklete bir şey olur mu korkusuyla. Çakal çok var çok işimiz zor

@usame ömer Geçmiş olsun dostum bizim sitede kapalı otopark var o halde 4. kata çıkarıyorum hergün umarım bulunur kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: usame ömer
@zlatan_1903 olay yeri inceleme kan örneğini aldı bakalım sağ sağlim bulunur inşaallah

Bu arada bisikletim bulunduktan sonra değerini daha iyi anlayıp odama aldım :D ayrıca aliexpresten kumandalı alarmda aldım gelmesini bekliyorum.İşlerimi halletmek için dışarıya çıkınca alarm lazım olur diye düşündüm.Yoksa kitleyip gidemiyorum

• Beğen
Tepkiler: sulesule
Hocam bisikleti apartmanda bırakmayın. Seninle yakin bi zamanda bir arkadas daha konu açmış. Apartmandan bisikletinin çalındığına dair.

• Beğen
Tepkiler: darkweather
@Adem Gül tövbe ettim bi daha yapmam :) aslında yeni taşındığım evi temizleyip hemen eve alacaktım, bir gün daha sabretseydi çalamazdı :)

• Beğen
Tepkiler: Adem Gül
@Adem Gül nasip ne diyim ki :(

dostlar bisikletimi satışa çıkarmış bu linkteki şahıs (link)
polis, buluşma ayarla bisikleti getirirse suç üstü yaparız getirmezse yapacak birşey yok dedi
ne yapayım

• Beğen
Tepkiler: Yasin Şimşek
çok geçmiş olsun. bende yeni bisiklete başlayacak birisi olarak bisikleti eve almam konusunda sıkı sıkı tembihleniyorum. bisan çocuk arabamın markası . çok sağlam . bisikletleri nasıl acaba ? tabiki polisin dediğini yapın sizi tanıyabilir bir arkadaşınız irtibata geçsin

Parayı peşin vereceğini söyle.Acil bisiklete ihtiyacını olduğundan falan bahset.Senden şuphelenirse başka arkadaşın yazsın bu sefer çunkü mahalleden biriyse seni bisiklet üzerinde görmüş olabilir

• Beğen
Tepkiler: sulesule
Kim olduğu yeri yurdu belli olan birine maalesef ki polis sizi yem olarak atıyor. Durum vahim. Umarım kazasız belasız bisikletinize kavuşursunuz.

Geri