Pazar günleri kurulan muhacır(macır) pazarı, diğer adı kuş pazarı kuruluyor, sabah erkenden oraya gidebilirsin, Ali Güven Otelcilik Ve Turizm Meslek Lisesi arka tarafında mı yan tarafında mı ne kalıyor, oraya bakabilir, geçmiş olsun bu arada
@Yasin Şimşek amin inşaallah, bugün sabah polisi aradım, bisikleti bağladığım korkulukta kan lekesi gördüğümü söyledim önce ekip geldi sonra olay yeri inceleme geldi, ümitliyim inşaallah bulunur, dediğiniz gibi letgo yu da takip ediyorum şimdi, teşekkürler...
geçmiş olsun inşallah bulurunur ikinci el ilanlarını takip et çevrede ikinci el bisiklet satan yerleri kontrol et. malesef ki başkasının sırtından geçinmyce çalışan onların eşyalarını çalan şerefsizler yüzünden üç kuruş zevkimiz kaçıyor
@usame ömer benim de bir kere binadan çalınmıştı, bu insanlar yüzünden bisikletle bir yere gidip bisikleti bisiklet park alanına kilitleyip işlerimi halledemiyorum acaba bisiklete bir şey olur mu korkusuyla. Çakal çok var çok işimiz zor
Bu arada bisikletim bulunduktan sonra değerini daha iyi anlayıp odama aldım ayrıca aliexpresten kumandalı alarmda aldım gelmesini bekliyorum.İşlerimi halletmek için dışarıya çıkınca alarm lazım olur diye düşündüm.Yoksa kitleyip gidemiyorum
dostlar bisikletimi satışa çıkarmış bu linkteki şahıs (link)
polis, buluşma ayarla bisikleti getirirse suç üstü yaparız getirmezse yapacak birşey yok dedi
ne yapayım
çok geçmiş olsun. bende yeni bisiklete başlayacak birisi olarak bisikleti eve almam konusunda sıkı sıkı tembihleniyorum. bisan çocuk arabamın markası . çok sağlam . bisikletleri nasıl acaba ? tabiki polisin dediğini yapın sizi tanıyabilir bir arkadaşınız irtibata geçsin
Parayı peşin vereceğini söyle.Acil bisiklete ihtiyacını olduğundan falan bahset.Senden şuphelenirse başka arkadaşın yazsın bu sefer çunkü mahalleden biriyse seni bisiklet üzerinde görmüş olabilir