Scudo Sports

Bisikletim Çalındı

Mbayraktar

Üye
Tepki
2
İsim
Muhammet bayraktar
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar Ankara altınpark mahallesinde Cube sl road marka bisikletim üzerinde brooks marka selesi ile ćalındı. Gidon boğazında ve alın borusunda boya aşınması var.
this HTML class. Value is (link) linkte temsili fotoğrafına bakabilirsiniz. Fosfor yeşil makyajlı modeldir. Görürseniz lütfen bildirin 0506 788 28 79

Scudo
geçmiş olsun.. Altınpark sakat yer maalesef

@Mbayraktar çok geçmiş olsun, bisiklet kadar seleye de üzülüyor insan işin içinde Brooks olunca. Umarım bir şekilde bir mucize olur da bulursunuz bisikletinizi.
Çok nadir yaşansa da geçen hafta bir arkadaş bulmuştu forumda. Umarım siz de aynı şansa sahip olursunuz.

İnşallah bulunur, geçmiş olsun...

Mağduriyet kötü bir duygudur,çok iyi bilirim.Eşkıya dünyaya hükümdar olunmuyor.Bulunması piyango olur.
Moralinizi bozmadan,bu spora da küsmeden yeni bir çift teker edinmeye bakın.
Geçmiş olsun.

çevrenizdeki bit pazarı gibi yerlere bakın oralarda ucuz fiyata okuturlar eğer anlayan birileri değilseler eğer anlıyorsalar üzülerek söylüyorumki parçalayarak satışa sunarlar bide sahibinden gibi siteleri kontrol et tekrar geçmiş olsun inşalllah bulunur allahtan ümit kesilmez

Geçmiş olsun. Benim de daha önce iki tane bisikletim oldu ve ikisi de çalındı. Tanıdığım bir bisikletçide bulmuştum. Çevrenizdeki bisikletçilere de bir bakın, soruşturun derim.

Çok geçmiş olsun. Bu tür çalınma vakaları bu mevsimlerde çok artıyor. Umarim bir an önce bulursunuz.

ben aydınlıkevlerdeyim link açılmıyo abi,resimleri göremedim.

Geri