Scudo Sports

Bisikletim çalındı // Yeldeğirmeni, Kadıköy, İstanbul

Tepki
5
Selam arkadaşlar,

4-5 sene önce kendim topladığım yol bisikletim yaşadığım apartmanın -2. katında kilitli bir şekilde dururken çalındı. Kışın kullanmadığım için en son 1 ay kadar önce kontrol ettiğimde yerinden duruyordu, ancak geçen hafta sonu kontrol ettiğimde kilidiyle birlikte çalındığını fark ettim.

Adres: Yeldeğirmeni, Kadıköy, İstanbul
Fotoğraflarını ekliyorum. Gören, duyan olursa benimle iletişime geçerse çok sevinirim..

Dosyalar

• IMG_20130223_164828.jpg
    IMG_20130223_164828.jpg
    177,3 KB · Okunma: 263
  • IMG_20130223_164836.jpg
    IMG_20130223_164836.jpg
    165,6 KB · Okunma: 232
  • IMG_20130223_164900.jpg
    IMG_20130223_164900.jpg
    70,4 KB · Okunma: 225
  • IMG_20130223_165030.jpg
    IMG_20130223_165030.jpg
    125,3 KB · Okunma: 224
Scudo
Geçmiş olsun.

Böyle çalıntı haberlerini her görüşümde diyorum ki bu hırsızların ya sayısı çok fazla, ya da az sayıdalar ama hiç boş durmuyolar. İnşallah çalıntı mallardan kazandıkları paralar hastane parası olsun onlara, hayrını göremesinler.

Belli ki çok özel bir bisiklet neden eve almadınız ki tablo gibiymiş kendisi. :(

• Beğen
Tepkiler: serkandogan
Cok geçmiş olsun. Boyle bir klasigi hemde emek verilmis ozenilmis.valla evde veya kapali bir mahalde tutmak lazım.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Öncelikle geçmiş olsun, bisiklet gerçekten çok güzelmiş kötü olmuş umarım bir şekilde bulunur ve mutlu olursunuz.

• Beğen
Sağolun. Maddi değeri kadar manevi değeri de büyüktü benim için. Polis tutanağı aldım. Umarım bir haber çıkar..

geçmiş olsun

• Beğen
hocam üzüldüm cidden, emek verilmiş bir bisiklet umarım bulursunuz.

• Beğen
geçmiş olsun inşaallah bulunur sağ sağlim, benimki de...

• Beğen
Geçmiş olsun. Kadıköy civarında oturuyorum. Görürsem mutlaka haber veririm. Bisikletle ilgili algımız kuvvetli olduğu için bu başlığı gören bir arkadaş kolayca sizin bisikletinizi tanıyabilir. Telefondan kayıt alabilir, haber verebilir vs. Burada paylaşmak bence işe yarayabilir.

• Beğen
Geçmiş olsun, adi herifler ya :( inşallah bulunur, herkesin gözü kulağı açık olsun. Rengi değiştirilebilir veya arkadaşlarında dediği gibi letgo filan gibi sitelere koyabilirler. Çok yazık olmuş, heleki emekler off çok sinirlendim Allah belasını versin :mad:

Geçmiş olsun kardeşim gerçekten üzüldüm bisiklet çok güzel çok beğendim inşallah en yakın sürede zararsız eline geçer.

• Beğen
Geçmiş olsun hocam.
İnşallah en yakın zamanda bulursunuz.Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi internet sitelerine felan bakın,tanıdıklarınıza bisikletin fotoğrafını gösterin.Olur da görürlerse haber verirler.

• Beğen
Geri