Scudo Sports

Bisikletim çalındı yardıma ihtiyacım var, bakar mısınız?

@emrahb
GÜZEL KARDEŞİM ben de onu diyorum işte. Adam bende sorun olmadı der sen alırsın sorun olur. Herkesin bacak boyu aynı değil ki. Bu işlerde ölçü birimlerine yöntemlerine bile pek güvenilmeden mutlaka imkan varsa gidip bisikletçide deneyin deniliyor. O yüzden kimse sana bende sorun olmadı al yada almaz demez. Anlatabildim mi GÜZEL KARDEŞİM ?

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Scudo
@esenturk

Iste tüm bu konularda acemi olan beni boyle bilgilendirdigin takdirde mutlaka anlatabilmis olursun ve soylediklerinde haklisin. Sorun şu ki benim malumatım yok bu konularda. Olsa yormam . Tşkler

Bursada 2. El pazarlari nerelerde ve hangi günlerde kurulur . Yorumumu gören Bursadaki arkadaslar cevaplarsa bi gezip bakmayi dusunuyorum

gecmis olsun hep ihmalsizlik söz konusu 2.el uygulamalarina bakin derim letgo gibi konum acip kontrol edebilirsiniz egerki bulabilirseniz kilit tercihinizi biraz daha kaliteli yapabilirsiniz dechatlonun kilidini kullaniyorum yol bisikletimde sağlam oldugunu söyleyebilirim resmi ekliyorum

Dosyalar

• Screenshot_20180607-042150_Chrome.jpg
    Screenshot_20180607-042150_Chrome.jpg
    37,9 KB · Okunma: 23
  • Beğen
Tepkiler: emrahb
Bisikletcinin halinden yine bir bisikletci anladi. yerel bir bisiklet sitesine verdigim ilani goren bir dost yardimci oldu. Kendisinden Allah razi olsun bisikletim bugun bulundu. Yardimci olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkürler. Umarim bir daha yasamayiz ve yasayaninda bisikleti bulunur.

Geçmiş olsun..

• Beğen
@emrahb
Sizin adınıza çok sevindim hocam, bundan sonra bisikletinizi gözünüzün önünden ayırmayın.

Geçmiş olsun dostum, adınıza sevindim, nasıl bulunduğunu da yazarsanız başına bu durum gelenlere yararlı olabilir.

• Beğen
@Çetin ŞAHİNÖZ
2 üst mesajda dile getirdim. Goren biri yardimci oldu ama tabi oncesinde yerel bisiklet klubu sayfasina ilan yazdim yardim istedim. O sayfadan biri gormus saolsun bildirdi

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Geri