Scudo Sports

Bisikletim çalındı yardıma ihtiyacım var, bakar mısınız?

emrahb

Aktif Üye
Tepki
130
Bisiklet
Sedona
Arkadaşım bursa inegölde kendisine emanet verdiğim mavi sedona 325 bisikletimi kilitlemeyip ihmalinden dolayı çaldırdı. inegöl veya bursada lütfen gözüne çarpan olursa bildirsin arkadaşlar. resmi ektedir.

Çaldıran arkadaş özür dileyip bisikleti satın alacağını söylediği için sizden yardım istiyeceğim bir konu olacak. sedona 325 eski bir model olduğu için 56 kadro aynısından bulamazsam başka hangi tür bir bisiklet aldırabilirim.ben aldığımda 1500 liraydı şuan 2200 civarlarında fiyatı. sedonanın fiyat ve özellik olarak sedona 325 in altında kalmamak şartıyla denk yada aşırıya kaçmadan başka hangi modelini aldırabilirim kendisine.

ben cok anlamadığım için bisikletin özelliklerini alta yazıyorum.ancak tecrübeli arkadaşların değerlendirmeleri ve tavsiyeleri ile doğru tercih yapabileceğimi düşünüyorum. yardımcı olursanız sevinirim. tşk ler şimdiden

• (link)
  • KADRO325
  • KADRO ÖLÇÜSÜ44/48/52/56
  • VİTES SAYISI3X8
  • MAŞARST NEON RL
  • VITES FREN KOLUSHIMANO ACERA SL-M310
  • VİTES ÖNSHIMANO ALTUS FD-M191
  • VİTES ARKASHIMANO ACERA RD-M390
  • FRENSHIMANO BL-M355 DISC
  • AYNAKOLSHIMANO ALTUS FC-M310
  • KASETSHIMANO CS-HG200 12/32T
  • ZİNCİRYBNS8C
  • JANT ÇEMBERİSEDONA DS-21
  • HAZNE ÖNSHIMANO HB-RM33
  • HAZNE ARKASHIMANO FH-RM33
  • LASTİKSCHWALBE ROAD PLUS 700X38
  • BOĞAZRACEFACE RIDE
  • GİDONRACEFACE RIDE RISER
  • SELE BORUSURACEFACE RIDE
  • PEDALWELLGO LU-C29
  • SELESEDONA 6076

Dosyalar

• IMG-20160728-WA0000.jpg
    IMG-20160728-WA0000.jpg
    127,4 KB · Okunma: 166
Scudo
geçmiş olsun.. Sedona 325 in muadili sedona 320 oldu diye biliyorum 2016 dan sonra...

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Geçmiş olsun kililtli olanları bile çalıyorlar hırsıza kilit dayanmıyorki

@emrahb Öncelikle arkadaşınıza çok geçmiş olsun. Arkadaşınız ihmal edip bisikleti kilitlemediği için bisikletiniz çalınmış ama hırsızın hiç mi suçu yok. Kapalı otopark içerisinde ve kilitli olduğu halde bile hırsızlıklar yaşanıyor. İhale arkadaşınıza kaldığı için hemen yeni bisiklet arayışına girişmişsiniz..
Şimdiden yeni bisikletiniz hayırlı olsun.Umarım siz çaldırmazsınız

Arkadaslar tsk ediyorum. Arkadasim almayi onerdiginden arayisa girdim.muadil onerilerinizle destek olursaniz sevinirim gercekden veya az daha farkla daha iyi oneriler olursa degerlendirebilirim yine. Ben o bisikletin hd fren swalbe maraton plus lastiginden falan memnundum. Bu ayarlarda ne almali 56 kadro sedona 325 bulamazsam. Simdilik bakiyorum da kalmamis hic bi yerde o kadro malesef

@Yusufmnts

Evet dogru. Ben 1 hafta once 200 liralik basit bi bisiklet caldirdim yine ve sans eseri gezerken buldum. Agzim yandigi icin ozellikle kilitlemesini tembihledim. Hemde normal kilitleme direge demire agaca biseye kilitle kilit uzun diye tembihledim. O yuzden hatası buyuk. Uyarmasam neyse

• Beğen
Tepkiler: TakemasterTR
@TakemasterTR

Suan karakola geldik arkadas ifade veriyor. Kamera varmı bilmiyorum bakar artik polisler ancak bulmalari zor gibi.

Ben zararimi telafi etmenin pesindeyim pek umidim yok bulunmasindan yana.sedona 325 56 kadro yaziyorum suan nette bulamiyorum. O yuzden gerekirse az fark vererek ne aldirabilirim. Hatasini kabul edicek suan zaten karakolda beyan vericek. Dertsiz basimiza dert aldik valla

• Beğen
Tepkiler: TakemasterTR
kardeş hem tecrübeli hemde bisikletim çalındıktan 24 saat olmadan bisikletimi bulan biri olarak hemen 2 el alış veriş sitelerine ilan verin bisikletin güzel fotoğraflarını koyun ve ucuz ve uygun bir fiyat verin veya vermeyin geri donen kişilere de bisikletinin çalındığını eğer buna benzer bir ilan bulursanız bana dönebilir misiniz yazarsan sana döneceklerdir bende bisikletimi bu sayede buldum geçmiş olsun en kısa zaman da bulursun inşallah

@EKŞİ LİMON

Sansin yaver gitmis dostum. Aksam denicem pek bi seye yaricagini sanmasam da . Cunku sanssizimdir :(

@emrahb Karakolların bahçelerinde çalıntı bisikletler oluyor, belki bir şans bulabilirsiniz. Tekrar geçmiş olsun.:(

• Beğen
Tepkiler: emrahb
Herkeze tşkler arkadaşlar.

Simdi az kullanilmis bi sedona 325 buldum 1500 tl ye 56 degil de 58 kadro. Bu benim icin sıkıntı yaratırmı acaba ne dersiniz?

Arkadaşlar bi el atsak ?

@emrahb
hocam 56 değil de 58 olur olmaz konusunun neyine el atmamızı bekliyorsun ki? Ona en iyi sen karar vereceksin yakınlardaysa git dene ölç bak. Biz nerden bilelim olup olmayacağını.

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@esenturk

Yakında olsa sizi meşgul edermiyim güzel kardeşim. 2 beden farkli kullandim asiri rahatsiz etti gibi veya o kadarda dert olmaz gibi yorumlarla belki kafamizda biseyler sekillenir öyle gideriz diye yaziyoruz iste. Bilmeyen zaten üstüne alinmaz soru zaten bilenler için güzel kardeşim. Iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Geri