Scudo Sports

Bisikletim Çalındı :(( Tern Elektrikli Bisiklet

hsesli

Üye
Tepki
0
İsim
Hasan
Bisiklet
Tern
Merhaba,
12 ocak cuma günü kadıkoy de saat 17:00 civarında bisikletim çalındı.
özellikleri; Tern elektrikli Rot 8 motorlu katlanır bisiklet.
Normal bir bisikletti elektrikli hale ben getirmiştim. Bisikletten Türkiyede sadece 1 tane oldugunu dusunuyoruz. Bataryası üzerinde yoktur. Şarj ettiğimiz sırada çalındığı için üzerinde değildi. Gören ve duyan lütfen bizimle iletişime geçsin.
Teşekkürler.

Dosyalar

• tern_bisikletim.png
    tern_bisikletim.png
    167,7 KB · Okunma: 179
Scudo
Geçmiş olsun.

Umarım en kısa zamanda bulursunuz bisikleti

Yazıklar olsun çalanlara ne kadarda seviyesiz karaktersiz insanlar var şu dünyada

• Beğen
Tepkiler: Okan POLAT
Çok geçmiş olsun, hırsızlık olaylarının çok büyük bir kısmı Kadıköy bölgesinde oluyor. Emniyet bu durumun farkında değil mi acaba, belli ki acemi işi hırsızlıklar değil düzenli yapılıyor.

Forumda yakın zamanda polise başvurup ilanları düzenli takip edip bisikletini bulan birkaç kişi oldu. Siz de muhakkak polise başvurup birkaç ay boyunca internetteki ilanları takip edin, umarım bulunur.:(

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
bisiklet hırsızlığını polisler fazla ciddiye almıyor, ben çalıntı bisikletleri polisin aradığından bile emin değilim.

Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede eski halinde bulursunuz. Satılık site ve sayfalarını takip etmeye başlayın, muhtemelen satmaya çalışacaklardır.

umarım kısa zamanda bulunur..geçmiş olsun.

Şu sıralar bu vakalar arttı dikkat etmek lazım, mümkünse bisikleti eve alıp dışarıya çıktığımız vakit yanımızdan ayırmamalı .

Çok geçmiş olsun.

Genele hitaben yazmak istedim. Bisikletinizi evinizin içerisinde saklayın. Yüksek meblağ ödediğiniz bir bisiklet ise, evinizi sigortalarak sigorta poliçesine bisikletin marka ve modelini ilave ettirin. 30.000 TL değerinde (Bisiklet dahil) eşya için, yaklaşık 200 TL civarı yıllık sigorta ücreti çıkıyor. Daha düşük meblağ olursa bu rakam daha da az olacaktır.

Geçmiş olsun, bende yakın bir zamanda çaldırdım, Canınızı sıkmayın hayrı dokunmaz. çalanlara.. umarım bu hastalıktan kurtulurlar.

Bu arada bisikletimiz çalındı yeni almak lazım bu bisiklet ne kadardı toplam.

Bisikletin aynısını buldum letgo da satıo adamın biri eğer seminkiyse müşteri gibi konuşup polisle gidip al . Benimde yadea çalınmıştı gidip buldum aldım . Artık uzman olduk bu işlerde :)
AKÜSÜ YOK KATLANIR ELEKTRİKLİ BİSİKLET letgo'da
Bak, az önce letgo'da ne buldum! (link)
/ atom x tarafından yüklendi.

etiketleyelim @hsesli fakat kendisi ocaktan beri giriş yapmamış. nasıl yapsak?

Forum yönetimi devreye girip msj atsa iyi olur. Yada kaydındaki tel no vs varsa ulaşsa iyi olur yoksa bu ilan cihaz satılınca silinecek maximum 3 günü var ulaşmak için

• Beğen
Tepkiler: Watts Per Kilo
Geri