Scudo Sports

Bisikletim Çalındı ! Göztepe - Bağdat Cad. / mbm - boulevard

arcasli

Üye
Tepki
0
İsim
Aslı A.
Bisiklet
Diğer
Canım bisikletimi Bağdat caddesi Göztepe'de Yeditepe Diş Hekimliği Fakültesi önündeki demirlere bağlı haldeyken, kilidi kesip çalmışlar. mbm markasının boulevard modeli olan krem rengi önünde sepeti olan bir kız bisikleti. Kahverengi bisikletin orjinal selesi üzerinde, selenin uç alt kısmında bir yırtık var. Dikkat çeken bir hasarı yok(tu).. Gören duyan yardımcı olmak isteyen; arca.asli@gmail.com adresinden ulaşırsa memnun olurum..

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    210,6 KB · Okunma: 140
Scudo
Geçmiş olsun, çok sık rastlanılacak bi bisiklet olmadığı için bulunması daha kolay bence.

Karakola gitmediyseniz ihmal etmeyin.

Geçmiş olsun. Çalıntı haberlerini okudukça tedirgin oluyoruz, umarım kısa sürede bulunur. Takip amaçlı şu tarz bir ürün satılıyor, kullanan var mı bilemiyorum ama, cep telefonundan kaybolan araç ve gereç takip edilebiliyormuş!

(link)
https://trackr-images.s3-us-west-2.amazonaws.com/production/buy_products/images/000/000/024/desktop/trackr_bravo_1_pack.png?1438034776

Polise gidin fazla beklentiniz olmadan. Güvenlik kameraları araştırılabilir. İkinci el sitelere çalıntı duyurusu yapmak bulunabilirliği artırabilir. Özetle geçmiş olsun sizin adınıza üzüldüm.

@Erdal YILMAZ

Toplanip bundan mi siparis versek 4 adet alana 4 adet bedavaymis tanesi 14 kusur dolara geliyo

Geri