Scudo Sports

Bisikleti yurda götürmeli miyim?

seko28

Üye
Tepki
75
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar, ben 4 ay önce ng650 aldım.1 ay kullandım sonra üniversiteyi kazanıp Denizli'ye yerleştim.Bu sene yurttayım, bi kaç kişi bağlıyor kapıya bisikleti ama ben emin olamadım, 1200 km var yaşadığım şehirle Denizli arasında, otobüsle gideceğim sizce ne yapmalıyım? Spora başlayacaktım fakat bisikleti götürmek daha akıllıca geldi.Kafama takılan bide havaların soğuk olması bisikletle alakalı pek kıyafet almadım, eşofman kapşonlu sweat çıkıyorum genelde fikrinizi almak istedim cevap verenden vermeyenden allah razı olsun:kötü:

eyvallah beyler hepinizden allah razı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
Hayırlı olsun öncelikle hocam üniversiteyi kazanmışsın. Biz sana ne desek doğru olmaz. Buna senin karar vermen gerek. Oraları en iyi sen biliyorsun sonuçta.

Benim şahsi fikrim bi kaç ay daha bekle, yurttaki arkadaşların bisikletlerin Allah korusun başına bişey gelmezse sen de bağlarsın SAĞLAM BİR KİLİT ile. Kilidi de sakın hortuma benzeyen, plastiğin içinden teller geçen şekilde alma. Kilit hakkında forumda konular var. Kendine uygun kilidi bulup bisikleti sağlamca bağlarsan, oralarda çalınma olayları falan da olmuyorsa bağlayın. Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: seko28
oradaki bisiklet bağlayan diğer arkadaşlardan bilgi al. eskiden çalınma olmuşmu yada bisikletler zorlanmışmı ? çalınırsa birde üniversiteye gidiyorsun (hayırlı olsun başarılar dilerim) çok fazla baş ağrıtır. eğer sıkıntı yoksa sağlam bir kilit alarak rahatça bisikleti kullanabilirsin.

Hırsızlık falan duymadım hiç bağlayanda var 3 4 kişi çalınmasından ziyade götür getir işi ve havalar kafama takılıyor daha çok.. teşekkür ederim cevaplarınız için kazandık yaptık bi hata allah sonumuzu hayır eylesin:D

ilk sene ben de aynı durumdaydım. yurtta kaldığım süre boyunca bisikletimi ne kadar istesem de götürmedim ve çözümü eve çıkmakta buldum... şuan okuduğum şehirde olmasam bile bisiklet o evde duruyor ve kafama takılmıyor :)

pek güvenli görünmüyor ,aklınız hep bisiklette olacak, zor karar

• Beğen
Tepkiler: seko28
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim.
Bana sorarsan ilk olarak üniversitenin bisiklet kulübü var mı aktif mi ona bak :)
Eğer aktifse onlarla iletişime geç ve kulübe üye ol ve kesinlikle götür bisikletini :)
Belki sana bisikletini koyabileceğin bir yer önerebilirler.

Yaz geliyor. Denizlide de hava ısınmaya başlar. Haftasonu ve akşamları kısa ve güzel turlara çıkılabilir bence

@SmtTrlk sözleşme yapıyolar bende çıkmak istiyorumda evde olsa çok rahat olurdu seneye inşallah :D

@Koray KORKMAZ eyvallah kardeşim bisikleti odayada çıkarırım sorun olmaz ben getir götür bide bu soğuk havaları düşündüm yurtta çok sıkıntı olmuyor bağlamak odaya sokmak falan :D topluluk vardır sanırım henüz araştrmadım

@Şükrü Güllüoğlu 1200 km bi ayda giderim sanırım

@Yasin Şimşek yani orda havalar erken ısınıyor götürücem sanırım okulum akşam malesef :D

• Beğen
Tepkiler: Yasin Şimşek
Geri