Scudo Sports

Bisikleti Tam Donanımlı Akıllı Araca Dönüştüren SpeedForce

Onur Y.

Üye
Tepki
77
İsim
Onur Y.
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
b'Twin
Bisikletlerin ve bisiklet kullanıcıların toplum içindeki yeri arttıkça erişebildikleri olanaklar ve onlara yönelik geliştirilen ürünler de artıyor. Çünkü hangi toplum modelinde olursa olsun, bisiklet kullanmak motorlu taşıtlardan çok daha sağlıklı, zararsız ve olumlu bir ulaşım yöntemi.
(link), daha önce yer verdiğimiz bisiklet aksesuarlarından tasarımı ve bütünsel yaklaşımıyla ayrılıyor. Navigasyon ve sağlık verisi toplama gibi özelliklerinin yanında akıllı telefona bağlanarak kontrol sağlıyor. Ayrıca minik ekranıyla bildirim, saat ve yol gösterimi gibi işlevlere de sahip.
40 saatlik batarya ömrü, feneri, gerçek zamanlı veri toplaması ve dahili GPS özelliğiyle Indiegogo (link)hedeflediği miktarın çok üzerine çıktı ve başarıyla fonlandı.

http://i.imgur.com/DsMZE9R.gif

kaynak: (link)

Scudo
Türkiye ye ne zaman geliyor hemen alalım bir tane. Sitesinde 199 $( kargo dahil ) yazıyor. Gelse ne kadara gelir acep ? Ayrıca ön sipariş alıyorlarmış. En yakın sevkiyat Mart da :)

Eksilerinden bahsedecek olursak; gidon boğazı. Ben ürünü çok beğendim fakat pek kullanışlı olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gidon boğazına çok yük veriyoruz zamanla bu cihazda sorun yaratabilir. Ayrıca ; Forumda okuduğum bir yazıdan aklıma gelen ; Ampul firmaları 1000 saati geçmeyecek ampul üretimi hakkında anlaşma yaptı! Genel fikirlerimi değiştiren bir yazıydı. Yani yeni bir ürün alırken artık 100 kere düşünüyorum.

@Fatih EZEN Söyledikleriniz benimde aklımı kurcalayan kısım( sitede gerekli testlerin yapıldığı söylenmiş ama ). Bu noktada alınan ürüne verilecek olan garanti şartları önemli bence. Görüp incelemeden bir şey demek de olmaz ama bakıldığında özellikle her parçayı gramını hesaplayarak alan performans bazlı sürüş yapan kişiler için güzel bir seçenek olabilir. Ayrıca ışıktı km saatiydi oydu buydu derken gidonun perşembe pazarına dönmesini engelleyecek bir alet olabilir.

Ben çok beğendim :) Türkiye'de satılacak mı?

@Helen Kendi sitesinde daha ön siparişte, ilk dağıtım mart görünüyor. Türkiye2de satışa çıkacağını sanmıyorum, çıkarsa da fiyat avantajını kaybeder bence

• Beğen
Tepkiler: Helen
Geri