Scudo Sports

Bisikleti süslemek için tavsiye

Erkin k.

Üye
Tepki
26
Bisiklet
Bianchi
Şu an bisikletim çok sade süslemek istiyorum basit yollar söylermisiniz?

Scudo
Süslemek derken? 90 lardaki teker millerine boncuk, yıldız, rüzgargülü, bayrak falan değildir heralde :)

bana kalırsa en güzel süsleme kompenantlarla olur dostum.. Ersin'in dediği gibi şeyler takmaktan başka bir şansın yok onun dışında sanırım :) kadronu boyayabilirsin, gidon-boğaz-aynakol-fren kabloları-pedallar-sele-maşa gibi ekipmanlar arasında renk uyumu sağlayabilirsin...

harbiden, 90 lı yıllarda mahallede incik boncuk rüzgar gülü bakımından bisikleti en donanımlı olan kişi mahallenin kralı sayılırdı :D frenleri tutmasın ama 10kg süsü olsun kral oydu :D

:) Evet ya eski bmx marka bisikletimi hatırladım. Şimdi çaça tabir edilen hertarafı süslü içinde renkli renkli ışıklar yanan kamyonlar gibiydiler :D Hertaraflarında süs vardı :) Bence şuan en güzel ve sade süsleme metodu ön-arka flaşör, estetik çın çın çalan bir zil, zincir koruma bandı ve maşa koruma bandı sana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Belki saydıklarım bisiklet için normal ihtiyaçlar ama süs görevide üstleniyorlar bana göre. Fazla süs bozuyor. Artık küçük değilz :)

Benim tavsiyem :
1. olarak kadro ve maşa arasındaki renk uyumunu sağlamak.(Eğer 0 bisiklet aldıysanız renkler genelde uyumlu olur)
2. olarak vites-fren kablolarının rengini kadronun renklerine göre seç.
3. bisiklette kullanılan bütün vidaların rengini yine bisikletteki renk uyumuna uyacak şekilde değiştir.
4. olarak jant göbeklerinin rengini yine bisikletine göre seç ( Bu biraz pahalı olabilir )
5. olarak bisiklette kullanacağın aksesuarların rengini uyumlu seç
6. olarak kullandığın bisiklet kıyafetlerinin bisikletteki renk uyumuna göre seç

Benden bu kadar :)

Tüm kadroyu fosfor kaplama yapabilirsin, sahibinden.com`da kırmızılı bir bisiklet vardı müthiş duruyordu.

@goktugX

İlanı buldum, bu tür bir kaplama yapabilirsiniz, ben çok beğendim

(link)

Geri