Scudo Sports

Bisikleti kirli yağdan arındırmak

@Uptown Cyclist

Islak mendillerin/havluların çoğu alkolsüz, hatta özellikle çoğunun üzerinde alkolsüz olduğuna dair uyarılar var, özellikle bebeklerde kullanıldığı için buna önem veren markalardan seçerseniz çoğunlukla alkolsüz olanlara ulaşabilirsiniz, fiyat farkı falan olmuyor.

Scudo
@ÖmerMurat
Öneri olarak pekiyi spesifik bir şeye sahip misiniz diyebilecek yoksa Johnson's baby alayım mı?

Fairy ve diş fırçası en sağlam çözüm. Ne koku yapar ne zarar verir. Bol suyla durulayıp yağlayın işlem sonunda. Başka bir şey yapmaya gerek kalmıyor temizlik için.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist

Ben Komili'nin ıslak mendilini kullanıyorum çünkü parfümünü seviyorum ve alkolsüz :)

@ÖmerMurat
Onu bulup alacağım [emoji48] tamamdır abi teşekkürler [emoji72]

@Uptown Cyclist

cansın beybiden sonra amanda annesinin bi tanesi amanda gucu gucu şeklinde ünlemelerle sevip altınıda bağlayabilirsiniz... bisikletin. Yahu ne yapmaya çalışıyorsunuz enteresan şeyler dile getirip kafayı tırıtıklamamızımı. Bir to be a man gibi gazyağını alıp bir güzel gazyağlarsın. Bu işin raconu budur.

• Beğen
Tepkiler: DeReM
@mehmetsunu
Gaz yağı ile kadro mu sileyim? Ciddi misiniz? Zincir temizliğinden bahsetmiyorum onu zaten dış fırçası ve mazot ile yapıyorum.Ben diyorum ki; kadro silerken bu, bu oldu acaba uzun vade'de bu da olur mu.Ayrıca bisikletimi düzenli olarak öpüyorum ve ona güzel sözler söylüyorum [emoji72]

@Uptown Cyclist

Gazyağı ile kadro silinir hemde en kralından silinir. Gazyağı bisikletin boyasını besler, renkleri parlatır, kadronun ömrünü uzatır.

ben temizliği axprin ile yapıyorum(bilhassa jantları,biraz bekleyince kir çözülüyor,sonra su püskürtüyorum.el temizliğini de bunla yapıyorum.ağır yağ kiri olunca elime tiner döküp,yıkayıp,sonra axprin püskürtüyorum.zincir temizliğini de suyun içine tiner katıyorum. (bir camsile,bir kapak tiner).dışardan zincire püskürtüp,lavobo fırçasıyla fırçalayıp,bezle siliyorum.selamlar,saygılar..

@mehmetsunu
Abi gerçekten ciddi misin yoksa şaka mi yapıyosun ben de uygulayacağım çünkü

Beyaz bisiklete parlatmak için ve üzerindeki lekeleri sokmak için sizce cift mi gaz yağımi .

@Anonim
Fırat abi ben şimdi alıp yağı direkt girişeyim mi bisiklete? Kir çıkarmak için mi parlatmak ve çizikler yerler için mi kullanılır ?

Bisikletinizi temizlerken doğayı da düşünüyorsunuzdur umarım :)

@Anonim
Pekiyi abi beze sürüp direkt çamurlu yerini sileyim mi? Çok soru soruyorum ama bilgiye açım abi [emoji20]

@Uptown Cyclist Hayır hayır çamurlu yer için değil mesela göbek etrafında yağ ile kir tutmuş yerleri veya kadroda boya üzerine leke gelmil yerler vs...Yoksa çamuru su ile de çıkarabilirsin :)

@Anonim
Tamamdır abi çok teşekkür ettim [emoji5] Yarın edineyim hemen

Geri