Scudo Sports

Bisikleti hafiflettim, rahat ettim.

Scudo
ÇOk güzel konu olmuş. Gerçekten beğendim. Ama efsanevi mercedes Benz in formula yarışlarında olan hikayesini hatırlattı bu paylaşım bana.onlarda komple boyasıni sokerek kazandıkları birkaç kilo ile girmislerdi yarışa

Bu arada hafif bisiklet her zaman daha iyidir ama ağır bisikletlerin hızlanması, hızını koruması ve rampa aşağı avantajlarıda oldukça fazladir

Yükleyin bisikleti, 25 kg yapın, 50-60 km tur yapın, düzde son sürat, yokuşa da vurun, sonra 15 kg ile deneyin, farkı göreceksiniz, sonra bulursanız 8 kg yol ile deneyin, farkı yine görürsünüz, bu üç durumda dağlar kadar fark son süratte, yokuşta, sizlere binen yükte, yorgunlukta olacak...

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve kerem E
Şakanız bir yana, geçtiğimiz yıllarda satılık bir jant seti için görüşmeye gitmiştim, jantta stickerların olmadığını görüp sebebini sormuştum. "Böyle daha az sürtünme oluyor, bilerek söktüm" demişti çok ciddi bir şekilde. Üstelemeyip oradan ayrılmıştım. :D

Sizin şaka yaptığınız bariz olduğu için çok mutluyum :cool:

Satarken "daha az sürtünme olsun diye söktüm" demeyin de :eek:

Jant tellerinden ara ara 5 adetini sökebilirsiniz eğer çok ağır arazi şartlarında kullanmıyorsanız emin olun hiç bir sorun teşkil etmez..5 ön teker 5de arka tekerden sökerseniz nerden baksanız 100gr civarı da bir kârınız olur..

@bhr42 dengesi bozulmaz bisikletin?

@Yankı :) o zaman diğer tekeride çıkar kadroyu köşeye bırak ve yayan olarak yürü en hafifi

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
İlave olarak en güzel yöntemi açıklıyorum. Başlarda denge konusunda zorlanabilirsiniz ama zamanla olur Ed Pratt dünya turu yaptıysa sizde yaparsınız zaten çok bir şeye de gerek kalmıyor evde yer sıkıntısı da yok kucakla götür. Hatta belediye otobüsleri bile alır çocuk arabasından bile az yer kaplıyor. Ağırlığı olacak ki topu topu 1 teker var. Cevap : Uni cycle (tek teker bisiklet) hatta hafta sonları gösteri yapıp para bile kazanırsınız. Tura bile çıkılıyor. (link)
Sürme teknikleri :

He yok ben rahat adamım rahatıma bakarım ağırlık ban koymaz diyorsanız bisiklet grubunda ne rahat olan makine UTAH Trike firmasının yapmış olduğu quad recumbent fat bike üstüne tanımam.

Dosyalar

• DSC00248.jpg
    DSC00248.jpg
    120,4 KB · Okunma: 37
  • Maantieyksipyöräinen.png
    Maantieyksipyöräinen.png
    36,5 KB · Okunma: 40
  • skynews-ed-pratt-unicycle-world_4373051.jpg
    skynews-ed-pratt-unicycle-world_4373051.jpg
    206,3 KB · Okunma: 40
Geri