Scudo Sports

Bisikleti fakir aracı olarak görenler

Bizde adamın kalitesi bindiğine giydiğine içtiğine bakıldığı sürece yapacak birşey yok.
Hala 5 kişi Cafe'de toplanıp ayfonmu s4 mü diye konuşan bir toplumdan daha fazlasınıda kimse beklemesin.
Gelişmiş ülkelerde insanlar gezdikleri gördükleriyle okuduklarıyla değerlendirilirken bizde al jipi
Gör saygıyı. Bazı gelişmiş ülkelerde ise jipe şehirde binene çevreyi fazla kirlettiği için tepki var. Aradaki fark çok çok büyük.
Ben 40 yaşındayım bildiğim şuki toplum mantığından sıyrılıp evrensele bakacaksın. Ben bisiklet konusunda bulunduğum yer itibariyle rahatım ancak paten konusunda bende atılım yapamıyorum. Geçen gün webcamden Amerika'da bir şehre bakıyordum adam 50 yaşında elinde çukulata, patene biniyor. Kimsede tınmıyor. Bakın haberlere biz daha nelerle uğraşıyoruz.

Scudo
Bisiklete kösele ayakkabı kot pantolonla binenler sadece ulaşım aracı olarak kullanıyor olabilirler biz adrenalin aracı olarak kullanıyoruz.

sabahları tam teçhizat antrenmana çıktığımda fakir aracıymışım gibi bakmıyolar valla :D

vakit nakittir peki o zaman 5 dakikada bisikletle gidebileceğim yere, neden 45 dakika trafikte dur kalk yaparak haftasonunu arabanın içinde geçireyim..

bisiklete binme imkanı, kabiliyeti vede güzergahı olupda o bisiklete binmeyen herif asıl fasfakirdir. müslüm gürses (Allah taksiratını affetsin) gibi fasfakir dedik. neden fasfakirdir.
fas; beyin fakirliği
fakir: bisikletle 5 dakkalık yolu arabayla 45 dakkada gidip cebinden çıkan ve zamanından gidenler olarak kullandım.

elalem ne der elalemin canı cehenneme.
hayatın boyunca insanları takar
onların lafları ile kendine istemediğin bir
yön çizersen kendine ellerinde koca bir hiç olur :)
neyi seviyorsan onu yap :)

@Ertuğrul

Konu biraz gereksiz olmakla birlikte. Genç kardeşimiz olaya noktayı koymuş bence. Kim ne düşünürse düşünsün sonuçta düşünce özgürlüğü diye kendini parçalayan insanlarda var. eee şimdi biz nasıl deriz böyle düşünmeyin diye. Ama düşüncelerini eyleme dökerlerse o zaman sorun olur ve düşünülür konuşulur çözümler aranır. Türk Ceza Kanununda bile eyleme dökülmemiş suç düşüncesi teşebbüs bile teşkil etmez. Biraz alakasız bir örnek oldu ise özür dilerim. )

@Ertuğrul
Konu biraz gereksiz olmakla birlikte. Genç kardeşimiz olaya noktayı koymuş bence. Kim ne düşünürse düşünsün sonuçta düşünce özgürlüğü diye kendini parçalayan insanlarda var. eee şimdi biz nasıl deriz böyle düşünmeyin diye. Ama düşüncelerini eyleme dökerlerse o zaman sorun olur ve düşünülür konuşulur çözümler aranır. Türk Ceza Kanununda bile eyleme dökülmemiş suç düşüncesi teşebbüs bile teşkil etmez. Biraz alakasız bir örnek oldu ise özür dilerim. )

@Ertuğrul

Geri