Scudo Sports

Bisikleti devamlı aynı rotada sürmek

@MehmetAli07

Şimdi anladım teşekkürler :) Ben düz bir yol varsaymıştım o yüzden her durumda çarpraz geçiliyor diye düşündüm halbuki diğer ihtimaller de var. Benim kafama göre 2 çarpraz geçiş yapmak gerekiyordu ama öyle mantıksız oluyor gerçekten.

@K. Benli

Doğru söylüyorsunuz trafikte görünür olmak sürüşü daha güvenli kılıyor. Bireysel potansiyelimizi de Aristoteles e uyarak kullanacağız öyleyse:) ; ne gözükara olacağız ne de korkak, çünkü cesaretli olacağız , onun orta yol öğretisi gibi...

Scudo
@Büşra Yoldaş keşke dün bizimle gelseydin dümdüz yolda(e5) tur yaptık hem tecrübe kazanırdın hemde arkadaşlık :) (link) burdan takip edebilirsin

@Melih Çolak

Facebook kullanmadığım için takip edemiyorum bunları ( bazı sınavlara hazırlandığım için facebook açmayı erteliyorum ). Akşam turu için bisikletime ışık almadım henüz, ama kaskım eldivenim mataram falan var . Böyle turlar olacağı zaman benimle iletişime geçersen sevinirim aslında. Özelden yazabilirsin :)

@Büşra Yoldaş

bütün organizasyon duyuruları facebook üzerinden yapıldığı için bilgi alman daha kolay olurdu. ışık sorun değil gruptan olanlarla idare edersin :) tur olur yine perşembe bu sefer yazarım :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
Geri