Scudo Sports

Bisikleti çalındığı için bisiklete küsen ben, geri döndüm...

Ne çok eş mağduru varmış forumda :eek: aman diyeyim forumu göstermeyin, bir burası kalmış özgür alan :D

Scudo
@ÇAMKOMLU efendim ben oyle yapmistim. Ne zaman gel surelim desem hava soguk, uygun kiyafetim yok o_O, yorgunum gibi bahaneler bulur durur. 10 yillik evliyiz. Evlenince erkenden birer bisiklet aldik, ama toplasan bir elin parmaklarini gecmez sanirim benimle beraber surdugu :D Simdi iki evlat oldu hic gelmez diyorum ben :koptum: Size de moral bozmak gibi oldu ama Allah kolaylik versin Sn. @Anıl Erdoğan :)

@msevik işimiz var desene ozaman abi :rolleyes:

@CmlCLK saol kardeşim bir miktar umut vardı onu aldın:kptmya::kptmya::kptmya:

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Anıl Erdoğan

Evli ve çocuklu bir birey olarak, hafta içi saat 6-7 arası (günler uzayınca 5.30-7.30), haftasonları 6-9 arası binmeye alıştım. Döndüğüm saatlerde yeni uyandıkları için pek sorun yaşamıyorum. :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
@Yegah :kptmya: sarıl kardeşim sarıl

@specific Harun abi ayne böyle bir planın var. Yeşilyurtta oturduğum için hafta içi çıkamayabilirim ama hafta sonu senin yazdıklarının aynısını yapmayı düşünüyorum:harika:

Evet beyler yengeniz yazdıklarımı okudu ve hafif üzüntüyle beraber ""tamam araştır bakalım ama maddiyamız şimdilik izin vermeyebilir"" dedi
Ben maddiyatı boşver sen araştır dedin ya o bile bana yeter.
Güzel yorumlarını içinde teşekküler hepsini tek tek okudu tek kötü tarafı ""bak bir tek ben değilmişim"" demesi:komik:

Geri