Scudo Sports

Bisikleti çalınan üniversite hocamız için yardım kampanyası

Konu başlığı "Bisiklet Sevenler LÖSEV'e Yardım" diye yazılsa daha açıklayıcı olur ve daha çok dikkat çekerdi.
Not: İletişim Fak. mezunuyum. :)

Scudo
@trainspotting35
Tamam da sıkıntı şurada; yazıyı okuyunca zaten bu ne saçma şey diyerek linki es geçiyoruz :D tartışmakta sorun görmüyorum, konu üstte kalmış olur hem :)

Bunun yerine bir haber olsaydı o zaman linke bakmadan atlamayın denilse haklı olurdunuz ama bu durumda linke bakmayanlara tepki gösterilmesini haksız buluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Eroseros bu sefer de Farklı bir yaklaşım tarzı deneyelim dedim. ayrıca dikkat çekmeyecek şekilde ilk mesajın sonunda beyaz renk ile bir şeyler daha yazıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
@trainspotting35 Dostum mesajda Lösevle ilgili bir şey yok. Kimse linke tıklamak zorunda değil ki? Bisiklet çalınmış, bunun için kendisi bir yardım kampanyası başlatmış... gönlünüzden ne koparsa... mesajın özü bu! elma armut aynı mesajda :) Anlatım yeterli değil işte olay bu :)

@Kerem Özbayrak

Katılıyorum. Konu başlığı ve içeriği saçmalıktan ibaret.

Madem ortada güzel bir hareketlenme var, bisiklet çalınma hikayesi ile bağdaşdırmanın ne manası var ? Böyle saçma bir içerikle bağış kampanyasına destek arayıp birde tepki gösteren insanları suçlayamazsınız.

@Mustafa Zeybek

:harika::harika::harika:

vizontele_1179269.gif
Kıvamına geldi

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Konu başlığının ve içeriğinin ''amaca uygun'' düzenlenmesi gerek. Farkındalık uyandırmak yaratıcılık ister. Yaratıcılık ise bir yetenektir ve her insanda yoktur. Zorlamaya gerek yok.

Tüm iyi niyetimle başlığa girdim lakin olayı anlamlandıramadım.
Sayın Mikdat Kadıoğlu sanırsam profesör.
Bildiğim kadarıylada profesörlerin ülkemizde ki maaşı 7-8 bin lira arasında.
Şimdi bu neyin yardımı ?
Öğrenci felan olsa atalımda bu olayı pek anlamadım sanırsam atladığım bir yer var , kusura bakmayın.
iyi günler.

@brstrmn Hocamız bisikleti çalındıktan sonra yardım isteyip herkes bir 99 kuruş atsın diyor ve banka hesap numarası veriyor. meğer numara LÖSEV in imiş bende bunu görünce ilgili twitter bağlantı linkini benzeri bir yazı yazarak buraya ekledim (ayrıca dikkatli gözler için beyaz renk ile ilk mesajın altına bir de not iliştirdim) olay bu kadar basit.

@Herkese
şaşırtıcı tepkiler alıyorum saçmalık, yeteneksizlik v.s. diye gidiyor. basit bir linke tıkamayıp bu kadar tepki vermeyi ben anlamıyorum. Bu yaklaşımınıza göre haber sitelerindeki başlık içerik ilişkisi ile efsanelere konu olan tüm haber siteleri bombardımana tutmalıyız.

sonuç olarak güzel bir yönlendirmenin içine etmeyi başardığınız için sizleri kutluyorum.

Saygılar.

Bir vatandaşın ''pahalı'' bir bisikleti çalınıyor..Sonra bu vatandaş,yardıma muhtaç çocuklara yardım edilmesini istiyor..Kronoloji doğru mu,yoksa bu çocuklarla ilgili kampanyaya yardım edilmesini önceden de istiyormuydu,bunu bilmiyorum..

Eğer kronoloji doğruysa,kendi üzüntüsünü,başkalarının üzüntüsü üzerinden gidermeye çalışıyor..Kendisine bir ''kötülük'' yapılıyor,sonrasında ''Dünya'yı iyilik kurtaracak'' deyip,''10 lira da(?) olsa,yardım edelim hep beraber'' diye ekliyor..

Aslında buraya kadar bir sorun yok..Bunlar olağan insan davranışları..Ben asıl şuraya takıldım..Bakınız;

Diyor ki ''Yatmadan önce bağış yaparsanız,kendinizi iyi hissedeceksiniz ve daha rahat uyuyacaksınız..''
Bu vatandaş ''okumuş'' ha..!
Bu vatandaşa altta birisi de şöyle demiş;''SAYIN HOCAM SİZİN SAYENİZDE BU GECE İNŞALLAH RAHAT YATACAM..''

Hasta çocuklara yardım etmenin,adeta depresyon hapı gibi ''sakinleştirici'' bir etki yarattığı ortaya konuluyor..
Yolla 10 TL,rahat yat..
Böyle bir şey var mı ya?!

Yardım edeceksen edersin..Yardım kampanyalarına katılırsın..İnsanları teşvik edersin..
KENDİNİ İYİ HİSSETMEK adına yardım kampanyasına katılırsan,bu yardım olmaz..Bu başka bir şey olur..
Yardım edince iyi hissedersen,bu hissi kendine saklayacaksın..Ben bu çocukların yerinde olsam ve bu cümleleri okusam,kendimi KULLANILMIŞ hissederdim..

Bu vatandaşlara da kız(a)mıyorum..Sadece düşüncelerimi belirtmek istedim..Niye kız(a)madığımı da,bir video ile gösterebilirim;

@Riverside
Açılan konuya en kral cevap olmuş bence :) :harika:
Bende tam, banane koca profosörün çalındığı bisikletten banane diyerekten bir cevap yazacaktım ama, yapılan ilk yorumu görüp, linki tıkladım, gerçek olayı gördüm.
Niyet iyi,konu açılışı, başlığı kötü, yanlış anlaşılmalara müsait..

Geri