Scudo Sports

Bisikleti çalınan üniversite hocamız için yardım kampanyası

isamorgil

Daimi Üye
Tepki
595
İsim
isa morgil
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
KTM
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Dostlar İTU de görev yapan öğretim üyesi Mikdat Kadıoğlu nun 8.000 tl değerindeki katlanır elektrikli bisikleti çalınmış ve bir süredir bulunamadı. bunu için kendisi twiter de bir yardım kampanyası başlatmış bende buraya taşımayı uygun buldum. Aşağıdaki IBAN numarasına gönlünüzden ne koparsa gönderin ve bu gece çok daha huzurlu uyuyun.

IBAN TR900001002533034585185045

kampanya twiter linkinde gerekli açıklamayı bulacaksınız. (link)

Lütfen LÖSEV için yapılan Kampanya büyüsünü bozacak hareketlerden sakının

Scudo
Hocamıza geçmiş olsun ancak bir öğretim görevlisine gelene kadar bisikleti çalışan birçok öğrenci kardeşimize yardım edilebilir. 8000 liraya katlanır bisiklet alabilecek durumu varsa kalburüstü bir bisiklet alabilir kendine.

Ekleme: olay sonradan anlaşıldı :harika:

Yok böyle bir clickbait ya.

Bende bisikleti çalındıysa niye hırsızı aramıyoruz da para gönderiyoruz diyorum :)

Tüm forum ne alaka diye toplanır şimdi başlığa

Gerçekten tebrikler

Mikdat Hoca, kendisine değil, Lösev'e bağış yapılmasını istiyor.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
yahu girip baktınız mı linke ?

bakmadıysanız yorum yapmayın lütfen...

Eft gönderirken alıcı ismine hocanın ismini yazarsanız , göndermeye çalıştığınız EFT size geri gelecektir. Yukarıdaki İBAN numarası Lösev Vakfına aittir.
Gece rahat uyumak için Alıcı ismine "LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı "yazmak lazım :)
Konuyu açan arkadaşımıza ve hocamıza ; ince düşünce ve davranışları için içten tebrikler :)
Syg&Svg

Lösev için kampanya yapmış o kadar bisiklet için para toplamıyor yani :)
Lösev gibi derneklere yardım yapmamız lazım
Toplum yararına çalışan derneklerin ayakta durması gerekiyor.

Arkadaşlar clickbait i bozacak hareketlerden sakınalım lütfen ;)

bu arada bisiklet gerçekten çalınmış :mad:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Açıklama düzgün yapılsa elbette bir şey demezdim. Olay saçma olunca linke de tıklamadım açıkçası.
@isamorgil

Bu yazıyı görünce twitter adresinde alakasız bir şey yazdığını düşündüm. İlgili mesajıma Ekleme yapıyorum.

Tabi clickbait böyle yapılır ama üstüme gelmeyin yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
başlıktan sanki bisikleti tekrar alabilmek için yardım istediği anlaşılıyor. konunun bisikletle alakası yokmuş meğer.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Konu açıklamasını okuyunca hocanın bisikleti çalınmış ve yardım kampanyası açılmış, gönlünüzden ne koparsa verin adam bisiklet alsın şekliden algıladım ben de. Açıklamayı daha anlaşılır yazın bence de.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yanlış anlaşılmayım ama bir öğretim görevlisi kendine yeni bir bisiklet alamayacak kadar ekonomik durumu kötü olur mu? Başına böyle bir durum gelmiş,öncelikle geçmiş olsun.Herkesin başına gelebilecek üzücü bir durum.Konunun başlığına bakınca,sanki çalınan bisikletin bulunmasına yönelik, bu tarz durumların önlenmesine yönelik koruyucu tedbirler üzerine vs diye düşünürken içerik beni şaşırttı doğrusu.
Sayın hocamız, aynı fiyatta bisiklet alamıyorsa,bir zahmet bizim gibi 1000-1500tl kadar bisiklettlerden kullansın bir zahmet.

@Raptor8 İlk önce konu ile ilgili linke tıklayalım, sonra eleştiri yapalım. @Kerem Özbayrak Açıklamayı bu şekilde yapınca daha bir ses getirmiş ve farkındalık yaratılmış bence. Mesela üstteki arkadaş coşmuş ama en üstteki linki tıklasa yada yazılanları okusa bu durumla karşılaşmayacaktı.

Bu bisikletform başıboş gidiyor. Küfürbazlar, troller, bisikletle alakasiz tipler... hadi hayırlısı.

@atasoy Bu eleştiriniz kimeydi tam olarak anlayamadım. Eğer konuyu açan arkadaşa eleştiriniz varsa bence olmasın çok ulvi bir paylaşım yapılmış ve konuyu serbest kürsüye açmış. Bu gözler Çine bisikletle gitmek için adam toplayanları gördü.

@trainspotting35
İyi daha, hesabın büyüsü bozulmaz. :)

@trainspotting35

Sağlıklı bir iletişim kurulması için mesajın açık ve net olması gerekir. Diğer türlü konuyu yanlış anlayan arkadaşları eleştirmek doğru değil. Mesaj verildiğinde mesajı doğru anlamak için karşı taraftan araştırma yapması beklenmemeli diye düşünüyorum.

y0L7ok.png

çalınmış beyler

@Kerem Özbayrak Araştırmalık birşey yok ki kampanya twiter linkinde gerekli açıklamayı bulacaksınız. (link) bu yazıyı okuyup linke tıklamak yeterli. Arkadaşlar sadece başlığa bakıyorlarsa onlara birşey söyleyemem.

Geri