Scudo Sports

Bisikleti çalamayınca jant setini götürmüş

Artık eve çıkaracağım. Jant seti tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar? Yoksa giden parçaları firmadan isteyip yine aynısını takacağım

Scudo
@atanamayanpolis üstündeki jantlar çok güzel firma birazda diğer jantlardan ucuza verirse bence aynı jantları alın

Sipariş üzerine çalmıştır bence. Geçmiş olsun.

@atanamayanpolis yurt dışı sitelerinden aldığım qr mandalını almanı tavsiye ederim. aslında herkese tavsiye ederim.
kendi anahtarı olmadan açılmıyor. 5 köşeli somon anahtarı var.
tek kötü yönü anahtarı sen kaybedersen senin için de kötü olur. ben kullanıyorum.

(link)

@chnkrmz değişik bir ürünmüş ama alarmlı kilitlerin daha faydalı olacağı görüşündeyim bu sistem sadece jant çalınmasını önler

Bir 410 sahibi olarak içimin cız ettiği üzücü durumdur. Geçmiş olsun

Şöyle bir ürün var arkadaşlar, kullanışlı olabilir. (link) Geziniyo'da da incelemesi vardı

Bisiklet üreticilerine mektup:
Selesi sökülebilen.
Jantı sökülebilen.
20 yerine 15 ..
Hatta 10 kg bisiklet yaptınız.
Sağolun varolun da ..
Hırsızların işini kolaylaştırdınız..
13..15 kg ya 3000-5000 TL lİk bir ürün ve bazıları açık alanda duruyor..
Duydunuz mu hırsızlar. :D

Üteticiler : çalınmaya karşı naaptınız???

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
abi cok üzüldüm empati yapsam 1 ay söver dururum hırsıza...
Ama simdi aklıma geldi de forumda ihtiyacın olanlara .... Verelim diye bir konu var ya orada konunu tersine herkes benim sunlarım eksik diyo. 3 gün sonra hırsız sizin jantlarla benim elimde jant setl tamam devamına ihtiyacım var demesin birde...

@shaqovictr
Btwin u3 , u5 olanı decathlonda 49tl seri sonu şuanda

Bence ihtiyacı falan yok U kilidi sökmeye zamanı olmadığından sadece jantları almıştır hırsız hırsızdır bence zamanı az olduğu için diğer şeyleri gözden kaçırmıştır.

Geçmiş olsun kardeş. Ben her gün 3. kata Eve çıkarıyorum. gönül ister ki kapı önüne kilitsiz bırakabileceğimiz bir ülkemiz olsun. Hırsızlık yapmaya ihtiyacı! olmayan insanlarımız olsun. Bu kadar zor olmamalı beni ta 3. Kata kadar bisiklet taşımaya zorlayan bu güvensizlik ortamını ülke olarak hak etmiyoruz

@anti panik

Biraz önce bir hastanenin önünde ön lastik ve kadrodan kilitli bisiklet gördüm.
Gördüm diyemeceğim tam..çünkü arka lastik jant komple ve sele yoktu.
Kadro yerdeydi.
Adam hastanenin önündeki kilitli bisikletin yarısını sökmüş.
Bi de pahalı bisiklet olsa. Yeni ama ucuz market bisikletlerinden.

Bu kadarına pes artık.
Başkasının malını kullanırken parasını yerken nasıl rahat edebiliyorsun???:acpsnr:

Simdi gider ciftini 30 liraya satar, insana da en cok koyan bu olur

Arkadaşlar bisikletleri kilide güvenerek dışarda bırakmayın. Sonuç işte böyle oluyor. Eve çıkarmaya üşenince bi düşünün, çalınırsa bisikletinizin geri gelmeyeceğini, o kadar yer dolaşıp, ikinci el sitelerine bakıp küçük bir ihtimal de olsa bisikleti bulmaya uğraşacağınızı... Artık eve çıkartmaya üşenebilirmisiniz ?

@Owlknife
Tabiki öyle kardeşim. Zaten ben ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama keşke çalmayı ihtiyacının en azından çok düşük olduğu bir ülkemiz olsa

Geri