Scudo Sports

bisikleti aldım, nelere dikkat etmem gerekli ? neler almalıyım ?

Tepki
3
Bisiklet
Carraro
(link)
arkadaşlar carraro 224 ve 1 tane kask aldım, daha önceden ön ve arka ışığım vardı onları kullanıcam, şimdi ne almam gerekli ? 2. sırada eldiven almayı düşünüyorum , çamurluk ,jantlara yansıtıcı ışık,kıyafet vb. neler gerekli ? nelere dikkat etmeliyim ?temizlerken vb.

Scudo
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.

Ekipman önceliği kişiden kişiye değişse de kendi adıma söylüyorum, gözlük kasktan ve eldiven vs den önceliklidir benim için. Netekim ilk aldığım aksesuar gözlük olmuştur.
Kaskı unutsam, almak için eve dönmem ama gözlük unutulduysa dönerim.

Kask-Gözlük-Eldiven-Tamir kiti ve yedek iç lastik ışıkların zaten var.
Bunlardan sonra giyime yönelebilirsin. Malum kış geliyor bu havalarda kullanabilmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: ahmet faruk
eldiven ve gözlük alabilirsin , ayriyetten uzun turlar için tamir kitleri ve bunu taşımak için sırt çantası.

• Beğen
ilk gun kask + eldiven +gozluk (sakin eldivensiz uzun mesafe yapmayin yoksa 3 gun bir sey kaldiramazsiniz)
ilk ay km saat, isiklar, yedek lastik + buff
3. ay silikonlu tayt+spd pedal+ayakkabi (mtb ise civili pedal da tercih edilebilir bkz. dmr v8

• Beğen
Hayirli olsun. Öncelikle kask,eldiven,gozluk, iyi bir kilit ve matara. Zamanla eksiklerinizi zaten kendiniz farkedersiniz. Bide forumda zaman geçirin. Okuyun öğrenin.

• Beğen
Geri