ebayusuff
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 375
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Lapierre
Bisikletgezgini nden ayın 22 sinde cuma günü ortlieb bike packer classic aldım 500 liraya sanalpazar üzerinden Geçen cuma günü. Bugün gönderemem işim var, yarın göndermem cumartesi, kargo çalışmaz, sadece ptt kargo ile gönderiyorum. Pazartesi gönderebilirim dedi. tamam olsun dedim. Pazartesi oldu, Salı oldu ararım çıkmazlar. Çarşamba aradım göndermeyi düşünüyor musunuz artık dedim. Alalı 6 gün olmuş. Ürün de dükkanda hazır demişti. İşte arayacaktık da, sanalpazar alışverişe dair bize mesaj gönderirdi göndermedi de, pazartesi salı tatildeydik de falan filan. Dün için, tamam normalde öyle, öğleden sonra kargo göndermem ama senin için bugün göndereyim dedi lutfetti. Bakıyorum bugün hala haber yok. Kargo no bi şey yok. Adamlara zorla mal sattıracağız yalvararak. Ucuz da bi şey, çok müşterisi olan bi mal da değil. Nimet bileceklerine müşteriyi, çok da .... havasındalar. Ne tok satıcılar mış.
Bunu hakaret sayıyorum artık. Bir aşağılama olarak algılıyorum bu pişkinliği. Ne olduklarını görmüş olduk. Daha da bi şey almam onlardan. Sanalpazar a iptal edin, paramı iade edin dedim.
Sanalpazar da alem. Neymiş satıcıya iptal talebi gönderecekmişim. Oldu gülüm bir de yalvaralım ne olur satmak istemediğin ürünün parasını iade et diye. Param havuzunda. Satıcının göndermemekte ısrar ettiği üründen bi şekilde vazgeçtim. İade etsene paramı vazgeçince. Tabi komisyon tatlı yattığın yerden. Vazgeçemiyorlar.
Bunu hakaret sayıyorum artık. Bir aşağılama olarak algılıyorum bu pişkinliği. Ne olduklarını görmüş olduk. Daha da bi şey almam onlardan. Sanalpazar a iptal edin, paramı iade edin dedim.
Sanalpazar da alem. Neymiş satıcıya iptal talebi gönderecekmişim. Oldu gülüm bir de yalvaralım ne olur satmak istemediğin ürünün parasını iade et diye. Param havuzunda. Satıcının göndermemekte ısrar ettiği üründen bi şekilde vazgeçtim. İade etsene paramı vazgeçince. Tabi komisyon tatlı yattığın yerden. Vazgeçemiyorlar.