Forum yaptırımları

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Temmuz 2005
Mesaj
1.023
Tepki
598
Şehir
İstanbul
Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası ile ilgili açtığım başlıkta, yarış parkuru ile ilgili mesajımda fotoğraf ve video yayınlayan sitelerin linki "editlenmiştir". Aynı konu başlığı altında "Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonası" ile ilgisi olmayan "geyik" ve "seviyesiz" mesajlar "editlenmemiş" sadece cicilibicili uyarılmıştır.Türkiye'de emeklemeye çalışan "dağ bisikleti sporu" ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası hiçbir müsabakanın haber,fotoğraf veya videosu bu forumda yer alamıyor. Ciddi spor etkinliklerine ve bu etkinliklerle ilgili yazışmalara yapılan gayriciddi müdahaleleri kınıyorum.
 
Scudo

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
(link)

Bahsi geçen konu ilgili linkte, "edit" işlemi tarafımdan yapılmıştır. Dayanağı için forum kurallarının 18 nolu maddesine bakınız; Özel msj yoluyla reklam yapmak, imzada site reklamı yapmak, herhangi bir siteden bir link vermek, aşırı büyük fontla imzaya yazı yazmak kesinlikle yasaktır...
 

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Temmuz 2005
Mesaj
1.023
Tepki
598
Şehir
İstanbul


1-Verdiğim linkler ve açtığım konu başlığında alınıp satılabilen bir "meta " veya "ürün" veya "marka" nın bahsi geçmemiştir. Linkler tamamen video ve resimlerle ilgilidir. Bahsi geçen görsel materyalin tamamı "amatörce ve sportif amaçlı" kaydedilmiştir.
2-"Büyük harflerle tavşanlık" yapacak olan arkadaşın eşliğinde yapılan "antrenman geyiği" ile Türkiye Dağ Bisikleti Şampiyonu'na
katılıp başarılı olmak olası mıdır?
3- Ucundan tutmak ve ilerletmek yerine saptırmak,geyikleştirmek veya içini boşaltmak daha kolay geliyor bazılarına.
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


Yazdıklarınıza katılmak pek mümkün değil. "Türkiye'de emeklemeye çalışan "dağ bisikleti sporu" ve Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen Uluslararası hiçbir müsabakanın haber,fotoğraf veya videosu bu forumda yer alamıyor." demişsiniz, ancak (link)
sabah işe gitmeden önce kısıtlı zamanda bulabildiğim örneklerden sadece biri.
(link)
İlgili bölüme baktığınızda bu örneği kendinizde çoğaltabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla sizin mesajınızda resimler falan değil, verdiğiniz link editlenmiş. Forum içerisinde sadece yönetimden kişilerin yazışabildiği ayrı bir bölüm bulunmaktadır. Sahne arkası diye adlandıracağım bu bölümde, sizlerin haberi olmadan bir takım sorunlar çözülüp tekrarlanmaması içinde tedbirler alınmakta, forum kurallarıda buna göre zaman zaman güncellenmektedir. Moderatör olarak, bizlerinde farkında olmadan yapmış olduğu kural ihlallerinde mesajlarımız editlenirken sizin tepkinizi abartılı bulduğumu söylemek istiyorum.
 

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Temmuz 2005
Mesaj
1.023
Tepki
598
Şehir
İstanbul
Behcet Ağabey; "geyiği editlemediniz" diyorum. Yani açtığım başlıktaki gereksiz ve zırva mesajı kesip çıkartmanızı beklerdim. Adamın biri resmen konuyu sulandırdı, siz de seyrettiniz. Buyurun buradan yakalım, adamın biri ilk mesajını "kıllık yapmak" için buraya yazmış. Mesajın anlamını çözene aşk olsun. "yunuslaz" kullanıcısının mesajını silen yönetici lütfen açıklama yapabilir mi? Neler oluyor? Geçengünlerde başka bir kullanıcının da dediği gibi "birileri fena eğleniyor olmasın"?
 
T

Tuğrul

Misafir

Ben sildim.Bütün mesajlarını sildim.
Alakası olmayan konulara ,alakası olmayan mesajlar atıyor.

Sence bir mahsuru mu var?

Eğleniyor olabilir.Takip ediyoruz.
 

İLKER TAŞ

SPECİALİZED. S-WORKS M5 HARDTRAİLL ALL......
Kayıt
10 Aralık 2005
Mesaj
1.873
Tepki
794
Yaş
44
Şehir
istanbul
İsim
İLKER
Bisiklet
Scott
ortamı germeyelim sinirleri bozmayalım arkadaşlar
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


"yunuslaz" ın mesajları silindiği için link veremedim ama en güncel örnek olarak bugün Delta Bisikletiin çekilişi için mesaj yazılan konuya attığı son iki mesajını okuyanlar hatırlar. Birinci mesajında msn ini vermiş, ikinci mesajında da "naber " diye yazmış. Şimdi bunların konu ile alakalımıki silinmesin......
Burada gerçekten eğleniyor olsaydık, insanlara haksız yere keyfi uygulamalar yapsaydık, bu kadar aksilikler yaşamamıza rağmen şu anda gerek üye sayımız, gerekse seviye olarak buralara gelemezdik.
 
F

first master

Misafir


Hangi seviye? Yıllardır binerim bu merete. Sevgilimdir, karımla yanyana gezdiririm, hiçbirinin birbirinden haberi olmaz... Böyle bir aşk... İnternetle aram yok. Ama forumlara ara ara dalarım. Forumu 5 gün önce keşfettim ve her yanını heyecanla okudum. Ama böyle bir askeri nizam foruma rastlamadım. Bir yandan, hiçbirinizi tanımasam da çoğaldık diye mutlu oldum, diğer yandan militarizm (abartarak söylüyorum) gördüm. Yapıyı da tam olarak anlamadım. Bir yanda onu bunu düzeltip kışkışlayan köşe başçıları, diğer yanda özür ve nezaket gösterilerini medeniyet sanarak tutunmaya çalışan sübyanlar (hakaret deil tabi).
Birileri elini çeksin yazılanlardan. Küfür falan da yok gördüğüm kadarıyla. Bu gençler bisikletçi. Ve de yineliyorum: Genç. Bırakın şu 82 anayasası özentisi kuralları canım. İnternetin özgürlüğünü bile esirgiyorsunuz oturduğunuz yerden. Siz kurmuş olabilirsiniz ama artık sizden çıkmış ki ne güzel. Ya kapatın siteyi ya da gelişimine bırakın. Bekçilikle nereye kadar.
Kifayetsiz bekçiliği bırakın. Millet yazsın yazacağını. Porno film koyacak hali yok milletin. Başka siteler var bunlar için. Birşey olmaz.
Bırakın da parkur görelim. Yol görelim. Pas laf, goy goy, yarışta kaçıncı gelirsin? 18'inci. Ama karbon sele sohbetindesin. Şampiyonluk ruhla başlar, bilekle devam eder, parkurda görünür, beyinde biter. XTR şampiyon yapmaz adamı. Yaşım 40. Demir kadroyla koşmuşum yıllarca. Ne diyor Cem Yılmaz? Sizi parkurda görmek isteriz! Büyükada bayramında...
 
T

Tuğrul

Misafir

Ne demek ne seviye ???Burası bir paylaşım forumudur.Yöneticiler en iyi bisikletciler olduğunu iddia etmezler.Bildiklerimizi paylaşır bilmediğimiz konularda ,bilenleri dinleriz.
Ne yapalım yani,hiç karışmayalım mı ?
Bu forumda olan bitenlerden haberiniz yok.Dünyadaki bütün forumların moderatörleri vardır.
Bizler üyeleri cezalandırmaktansa ,sorulan sorulara cevap vermeyi ve forumun düzeninin sağlamaya çalışıyoruz.
Biz oturduğumuz yerden çalışıyoruz.Siz hariçten gazel okuyorsunuz.Ne isminiz belli,nede mail adresiniz.
Forumu kullananlar a zaten karışmıyoruz.Forumu kullanmayı bilmeyenlere yol gösteriyoruz.Yanlış yere yanlış konu açanları uyarıyoruz.Bize göre iyi niyetli olmayan kişileri aramızda istemiyoruz.
eğer forumumuzu beğenmiyorsanız girmezsiniz olur biter.Biz burada kimseyi zorla tutmuyoruz.
 

mazhar

Daimi Üye
Kayıt
30 Temmuz 2005
Mesaj
315
Tepki
323
Şehir
İstanbul/Eskişehir


İstemedende olsa konuya dahil olmuşum...ben en azından yukardaki eleştirimin nedenini açıklayayımda yanlış anlamalara mahal verilmesin...

Ben"birileri fena eğleniyo" derken,son dönemde bazı kullanıcıların sahte kimlikler yaratarak çok kötü Türkçe kullanımıyla insanlarla dalga geçtiğinden bahsetmiştim.

Yanlış anlamalara mahal vermemek için açıklama gereği duydum...

Saygılar...
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


Valla yaşınızın 40 olduğunu belirmişsiniz ama maalesef yaşınızın gerektirdiği olgunluğuna sahip olamamışsınız. Benim bütün mesajlarımı inceleyin bir bakayım, hangisinde karbon kadro veya lüks donanım savunması yapmışım. sadece iki şey söylemek istiyorum ;
Birincisi, her ne kadar sizler gibi pistlerde koşturmuyorsakta haftanın en az üç günü faal olarak binen insanlarız,
İkincisi, (link) şu linkteki yazıyı bir okuyuverin size zahmet.
 

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Temmuz 2005
Mesaj
1.023
Tepki
598
Şehir
İstanbul


Evet, benim sana katıldığım nokta tam burası. Fakat biraz daha ileri giderek ekleyeceğim şey şudur ki; birileri de bisiklet sporunu fena halde geyikle karıştırmış durumda.
 
  • Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


Uğur'um,
Herkes sizler gibi profosyönel olmak zorunda değil. kafanı dağıtmak, stresini atmak istediğin her zaman gerek buradaki sohbetimize gerekse gezilerimize katılabilirsin. Buradaki herkesin, senin istediğin yön ve tarzda mesaj atması gibi bir uygulama hiçbir zaman olmayacak. Bu forumda ya bu şekle uyacaksın, ya benim gibi yapıp, başka forumlarda yazdığı mesajdan dolayı ağzı yanan bir kişi olarak kalıp sadece yazılanları okuyup canının sıkılmaması için hiç mesaj atmayacaksın, yada ben bunların hiçbirini yapamam diyorsan foruma girip girmemek senin insiyatifinde.
Bunların haricinde, aburada yazamadığın paylaşmak istediğin başka bir konu varsa, zaten birbirimizi tanıyoruz, gerek msn ile, gerek mail yoluyla gerekse de yüzyüze konuşabiliriz.
 

Ahmet Gökdere

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Mart 2006
Mesaj
1.430
Tepki
2.494
Şehir
istanbul-kartal

sayıdeğer arkadaşım
yazdıklarınızı şimdi okudum size yakıştıramadım
adamın biri, kıllık olsun gibi tabirleri kullanmamanızı rica ederim benim en azından bir kullanıcı adım var onunla hitap edersen sevinirim
burası bir forum bisiklet sevenlerin bilgi,tecrübelerini paylaştığı hoşsohbet ettiği bir forum antrenman sahası değil
yazdıklarımı saygısızlık olarak anlamış olmanıza üzülmekle beraber size saygı hoşgörü ve sabır diliyorum ayrıca bisiklet yarışında başarılar eforunuzu orada harcarsanız daha başarılı olacağınız kanaatindeyim
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


"forum kurallarını şimdi okudum sayın twist_of_faith e uyarısı için teşşekkür ediyorum ayrıca kendisine ikinci kez büyük harf kullanarak bağırdığım için sayın matis ten özür diliyorum yarışmada da ayrıca başarılar dilerim"

Kendinizi negatif olarak o kadar kaptırmışsınızki, senin tepkini gördükten sonra ahmet'in yazdığı bu özür mesajını bile görmemişsin.
 

Uğur Taşdemir

Forum Bağımlısı
Kayıt
8 Temmuz 2005
Mesaj
1.023
Tepki
598
Şehir
İstanbul



"Adamın biri" dediğim "yunuslaz" veya benzeri kullanıcı adıyla yazılmış " nbr :)" şeklindeki mesajdır. Bu "kıllık" değil de nedir? Üstünüze alınmanıza gerek yok, yarışta harcayacak enerjim de var, burada geyik yapmıyor muyuz nede olsa artık? Geyikte enerji sarfiyatı sıfıra yakındır değil mi?
 
F

first master

Misafir


İsmim adresim sizi ne ilgilendirir. Dediğimi doğruluyorsun. Karakol musın sen? Forumuna bomba mı kodum ki adres istiyosun? Kaldı ki vesikalık da koydurmaya başlamışsınız. Sivil olun lütfen ve sivillikten korkmayım. Evet, zorla tutmuyorsun. Ben de buradayım. Kendi fikirlerimin propagandasını yapıyorum. Yani herkesin yaptığını.
Hariçten gazelmiş... Sizinki sanki minareden ezan... Viteste riskli kombinasyonları bilmeyenlerin çekiş sistemi üzerine akıl verdiklerini görüyorum ben burda.
 
T

Tuğrul

Misafir

Madem bu işi ,konuya mesaj yazan arkadaşlar dan daha iyi biliyorsun,doğrusunu yaz da biz de öğrenelim.
adres derken ev adresinizi kastedmediğimi siz hariç herkes anlamıştır.Evet biz minareden ezan okuyoruz.Herkes de duyuyor.
Ben karakol değilim de ,foruma bu tip mesajlar atarak karakolluk olduğunuzu siz mi düşünüyorsunuz?
Bizim herkesin görüşüne saygımız vardır ama siz de buraya ve 5-10 konuya "meraba televole"yazsaydınız emin olun ki sizide engellerdik.
Fikirlerinizin propagandasını yapıyorsunuz,güzel.
sizin bu işi daha iyi yaptığınız açık.Bizim elimiz den bu kadarı geliyor.o zaman siz bize yardımcı olun da daha iyisini yapalım.

Haksızmıyım ? Sn.Temel KARATAŞ
 

behcetatinc

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
1.359
Tepki
1.267
Şehir
İstanbul


Bu nereden çıktı şimdi ? Tuğrul ve ben kendi isteğimizle resimlerimizi koyuyoruz diyemi. Hangi üyeden böyle birşey istenmiş ?