@Yunus M.
Teşekkür ederim güzel yorum için
Yıllardır forumdayım, alışkınım böyle atışmalara. Neler neler gördük. Hele burada yönetimdeyken telefonla arayıp tehdit edenler bile vardı
@Anonim kaç tane bisikletiniz olmuş bisikletin donanım olarak zirvesini görmüşsünüz. Yeni kadro vs toplamanın ne yararı oluyor. Sonuçta xt reba SID crossride bunlar ucuz ekipmanlar değil. Ben zirveyi alıp onu öldürene kadar kullanmayı tercih ediyorum şimdilik. Farklı kadrolardaki farklı deneyimlerinizi ve farkları yazar mısınız?
@Anonim Temizlik ve bakıma önem veriyorum. Salcanolarla ilgilendiğiniz zaman ihtiyacınızı karşılıyor. O dağ bisikletleriyle teker dönmeyecek kadar çamura da girdim, dağ taş demeden gezdim Yola geçme kararından sonra cube peloton race almak üzereydim sonra dedim ki haftada 50km' nin üzerine nadiren çıkıyorum ve salcanoya devam Bu arada sizin bisikletler arasında en beģendiğim merida oldu
Bagaj yaklaşık bir yıldır bende. Çok az kullanılmış olarak 60 lira gibi bir fiyata almıştım. Azami 6 kg taşıyabiliyor diye aklımda kalmış. 4 ya da 5 kilodan fazla yüklemedim. Sorunsuz kullanıyorum
Ya bu bisiklet toplama olayına başlık bile açılır valla. Bende zamanında çok topladım ... bisikletin heralde toplama serüveni son hali ile ilk binme anı hep heyecan verici oluyor. Sanırım bizler biraz bundan toplamayı seviyoruz. ama kendi zihniniz kendi ruhunuz olunca harika oluyor doğrusu.... bisiklet sneden bir parça oluyor. Yol arkadaşı be.... Gerçekten serileri de beğendim
Güzel deneyimler, güzel zamanlar geçirmişsiniz. Ben de şuan topluyorum amacım ne kadar ideale ulaşmak olmasa da en azından isteyerek aldığınız parçalar standartlara göre daha tatmin edici oluyor.