@nurimo
Hakikaten güzeldi, sizlerle tanışmak güzel oldu Güzel insanlarla muhabbet de güzel oldu Çok iyi bir fikirdi, teşekkürler.
@Ersinn___
Merhaba. Keşke geleceğinizi belirtseydiniz önceden. Üzüldüm yahu. 12.30 dedik saat için ama kalktığımızda biri geçiyordu. Belki birileri gelir dedik ama daha fazla da belle
@taskin90
Tanışsaydık, selam verseydiniz keşke Bir sonrakine bekliyoruz artık
@Anonim bir iki arkadaş ile merhabalaştık kırmızı bi peugeot ile gelmiştim sizin focus U da gördüm bi arkadaş benim kadroyu mezure ile ölcücekti hatta 54 olduguna inanmadı bir dahakine beraber oluruz sadece etkinlik değil pazar günleri öğleden sonra her tura katılırım yağmur çamur farketmez
@taskin90
Hah, hatırladım. Yorumunuzu okuyunca yanlış anladım, kusura bakmayın. Bir sonrakine mutlaka bekleriz
Kadro boyu soran arkadaş Uğur Öyle tanışıyor o insanlarla
@Anonim 58 de ısrarcıydı en son şaka bir yana bir dahaki etkinliğe kalmadan pazar günleri için düzenli bi grup oluşturulabilir egosuz keyifle pedallanabilecek duZenli bir grup,muazzam olur
Arkadaşlar çok güzel oldu buluşma valla ben çok keyif aldım @sezgindurmus Özelden yazdım fotoları yeni konu açarak atar mısın? Öteki türlü kaynayacak arada