Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bende bornovadayim. Pandanin onunde bulusalimda bolge metrodan konak iskelesine girmek yerine bayrakli izbana gidip ordan ust gecit ile sahil yolunu takip edip daha sonra karayolu uzerinden kordona inip konaga pedallasak daha iyi olmaz mi ? 11 45 11 30 da bulussak cok fazla yeterli olur

Scudo
@TheRock

Bende bornovadan geleceğim
Aynen metroya binmek yerine bornovadan buluşup pedallayarak gidilmesi bence de daha iyi
Bornovadan gelecek sayısıda fazla gibi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Benim için farketmez arkadaşlar, çoğunluk nasıl uygun görüyorsa öyle yaparız. Hızlı gideriz derseniz bayraklıya gerek kalmadan ankara asfaltından bile gidebiliriz :) Ben belki yeni başlayan arkadaşlar varsa onlar gidişi kafalarına takmasın diye böyle bir fikir sundum.

• Beğen
@firattr Ya sorma valla abi o metro olayını ben geçerken vinçle kaldırıyorlardı, yani hayatta akla gelmeyecek bi olay sen koca konteynırı düşür...

@Anonim Valla sabah işe gelirken 10 dk farkla kazayı es geçtim. Sanayi durağı ana baba günüydü açıkcası. Neyseki ölen kalan yok. Ucuz atlattılar.

• Beğen
@firatr Aynen ya Allahtan ölüm yok, internete düşmüş görüntüleri yani bu kadar cahilce yapılır forkliftçinin yaptığı

@Anonim abi olaydan sonra artık baştan yapmaları gerekeni sonra yaparlar oraya duvar örerler artık. Kaza olmayınca önlem almayan milletiz sonuçta :)

• Beğen
11:30 da buluşup pedallamak daha mantıklı gibi hem metronun çalışmaya başlayıp başlamayacağı meçhul belli mi olur yoğun diye önce bisikletleri almazlar belki :)

Bence yarin 11:45 gibi toplanalim pandanin onunde.( bornovadan gelecekler icin ) sonra oradan guzergah belirleyip pedallayalim.

Uygundur o saatlerde panda önünde olacağım.

bursada hava cillop gibin ama ben işteyim : Sayibinden komda klasik pıskeletleri inceliyorum. İzmirde hava nasıl bari? Burası resmen mayısın 5 i gibi :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri