Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bu arada geçen hafta yapamadığımız buluşmada kararlaştırdığımız gibi yine bornova tarafındaki arkadaşlarla panda bisiklette saat 12:00 gibi buluşup bölge metroyla konak tarafına geçeriz. Bornova tarafından kimler var?

Geçmesini umduğum omuz sakatlığım devam ettiği için yarınki etkinliğe katılamıyorum maalesef.:(
Umarım gelecek aylarda tekrar bir buluşma gerçekleşir ve tanışma fırsatı buluruz.

@sezgindurmus Öyleyse panda'da saat 12'gibi buluşuruz. Var mı başka bornova'dan gelen toplu olarak gidelim :)

@uguryilmaz144 Bi Gözde ile haberleşsenize sanırım o da Bornova tarafından geliyor, fotoğraf konusunda da süper o zaman, ben bişey getirmiyorum :)

Bende canon sx400 var, eğer sende daha profesyonel birşey varsa getir bence...

Gözde'ye de özelden yazıyorum.

Üçkuyular tarafından gelecek olan varsa yazsın bana :) Benim neyim eksik, tek gelmek istemiyorum :p :D Şaka bir yana sayı artıyor, iyi iyi :)

@ikitekerbirdünya
Size de geçmiş olsun. Diğer buluşmalar elbet yapılacaktır diye düşünüyorum :) Bekleriz :)

Valla zahmet olmazsa getirin tabi, hem sizden bir iki birşey de öğrenmiş olurum fotoğraf konusunda :)

Evet büyük İzmir buluşmasına az kaldı. Merakla bekliyoruz buluşmanızı bakalım. İstanbul'dan hepinize selamlar. :)

@genmaichia sayı az değil tam tersi çok olacak gibi görünüyor :ssrtcbya:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri