Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@enqinHLC @sezgindurmuş Tamam o zaman saati ileri alırız biraz o sabah benimde hastanede olmam gerekiyo 12.30 a alalım hiçbirimiz kasmamış oluruz

@Anonim benim için sıkıntı olmaz siz kendinize göre ayarlayın uyarım her türlü.

izlemekteyiz...

Hocam bizim düz maşalı bisikletimiz yok amortisörlü bisikletleri de aranıza kabul ediyor musunuz :) @Anonim

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@uguryilmaz144
Amortisörlü bisikletle gelenlerin amortisörlerini söküyoruz :p :)

ahh ahh geçen pazar yapcaktık misti :) bir erteledik cumartesilere pazarlara planlar planlar :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Değerli arkadaşlar yarın 07.00-15.00 çalışıyorum. İşyerim İnciraltı'da. İş çıkışı kent ormanına uğrasam oralarda mi olacaksınız ?

Arkadaşlar son karar nedir yarın 12:30 tamam mıdır?

@Duru Kırtasiye
Saat bu noktadan sonra değişmez artık. Saat 12 gibi ben orada olacağım :)

@Eroseros
Geçen gün Engelliler Parkı civarında karşılaştığım siz miydiniz acaba :D O saate herkes orada olur mu bilemeyiz. Ben özelden telefonumu yazıyorum, bu şekilde gelmeden önce haberleşebiliriz :)

Benim katılma durumum şaibeli, başlangıçta katılamasamda engelli parkına gelirim düşüncem umarım olumlu sonuçlanır. :uzgnm:

@Duru Kırtasiye Aynen son karar 12.30 hava da gayet iyi, Deniz 12 gibi orda olacak bende 12.30 a doğru gelmiş olurum bi onbeş yirmi dakka oyalanıp gelecek arkadaşları bekleriz, oradan hareketle engelliler cafeye pedallarız, orada zaten bizi Övgü karşılayacak... :)

@tuna ünüvar
Vicdan azabının dibindeyim zaten, demeyeydin şunu iyiydi :uzgnm:

Arkadaşlar bu arada alsancak tarafından sabah gazetesinin karşısındaki bornova sapağına dikkatli girin. Ben 60km/h'le gidiyordum, çok derin bir çukur varmış kötü girdim. Eğer amortisör olmasaydı lastik, jant, maşa, kadroya kadar yolu vardı o derece... O yolu kullanıyorsanız aman dikkat diyeyim...

Bu arada fotoğraf işi bende rahat olun :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri