Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim Accu waetherdan saatlik hava durumu gorulene kadar degiştirmeyelim bence tarihi yani persembe aciklayalim bence

Dipnot: accuweathere mobilden giriyorum burada 3 gun sonrayi saatlik veriyor

Bugün @Anonim ve @Övgü Kavas ile buluşup yeri belirledik, levent marina yanındaki Engelliler Cafe ye gideceğiz, pazar günleri yer sıkıntısı olabildiği için Övgü önceden gidip masa ayıracak bize, bisikletforum pankartımızı da asacağız :) Bisikletlerimize takmak için bisikletforum flamaları da yaptırdık :)
Yalnız hava limoni bir öyle bir böyle şimdilik o yüzden bu Pazar mı yoksa öteki Pazar mı diye Cuma akşamı netleşecek arkadaşlar... Çalışan arkadaşlarımız olduğu için Cumartesi olmayacak... :)

Şu 5 günlük çılgın soğuklara denk geliyor olması benim gibi lapg*t bir insan için zor olacak, bencilce olacak ama umarım bir sonraki haftaya ertelenir :D
Konyadaki tüm bisikletçilerle tanıştım biraz da İzmirli arkadışımız olsun :D

Ya izmir e soğuk olmaz bakmayın siz hava durumuna. Bisiklet sürerken ısınacağız zaten. Birde yağmur öğlen ve sonrası için görünüyor. Sabah rahat ederiz dönüşte bi ihtimal yağabilir. Ben çok gördüm izmir e yağış var denen günlerde çıkan güneşli güzel havaları.

Yağmur benide zora sokabilir ama haricinde ordayım. Şuanda yağmur durumuna göre ne tarih 3 Ocak Pazar olarak kalmış. Ertelenirsede 10 Ocak Pazara ertelenebilir. İkiside uygun problem yok. :D jantlar yetişsede bu turda bisikletimi kullansam. Araya yılbaşı girecek gerçe zor ama bakalım şans :(

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Sanırım haftaya pazar olsa benim içinde daha rahat olacak bu hafta pazar zor olabilir.

E biz ona göre ayarladık bu pazar için ama değişirse bi bakmam lazım planlar planlar :ssrtcbya:

Arkadaşlar Cuma günü bu hafta mı öteki pazar mı yapalım diye netleştiririz, aslını isterseniz benim açımdan hiçbir sıkıntı yok karlı olsa da gelirim ama çoğunluk sağlansın diye cuma ortak bir karar veririz :)

Ben de ayarladım kendimi bu pazar veya haft
haftaya uyar bi aksilik olmazsa

Pazar gunü hava sıcaklığı artıyor 13 derece fakat yağmur görünüyor önemli olan yağmurun saat kaçta yagacagı. Öğleden sonra olursa sıkıntı degıl ama sabah olursa bazı arkadaslar için problem olucaktır. Bn de yağmur kar fark etmezcilerdenim:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri