Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tur biter henüz yeni sıra gelir :koptum: pedallamak çok daha keyifli olurda olursa tabiki :islik:

@Tolga Uşaklı Az önce eve gelirken arabada öğrendim yarın ona ve akşam crtical mass e katılmayı çol istiyordum aslında ama maalesef o kadar yoğunum ki yarın :(

@uguryilmaz144 gidiş-dönüşte bol bol eğlenirsiniz yani misal veriyorum 60 kişi olsanız, metroda vapurda falan slogan bile atarsınız. Bir nevi eğlenceli olur. :D

@uguryilmaz144

valla aynen öyle :) O nedenle ben biraz erken gitmeyi düşünüyorum. Zira pazar sabahları hafta içi gibi de değil, metro seferleri daha seyrek sanırım.

Ben katılmayacağım halde heyecanla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor :):)

Hava durumu 8 derece parçalı bulutlu görünüyor şimdilik. Sanırım o saatlerde 5 derece falan olur. Ona göre giyinmekte fayda var.

@enes dökmen @Anonim İzmir' de şu an bahar havası var. Ve ben çalışıyorum :acpsnr:

Accuweather ender yanılır. Ama izmir havası bu, belli de olmaz tabi. Yarın yapaydık keşke :)

Herkes tayt, formayla gelirse insanların tepkisini düşünemiyorum...

-Hello, are you turist :)

-Abi ya 2500 liraya neden motor almadın? :(

-Abi baksana, teker dönüyor... :D

-Erkek adam tayt giyer mi lan?

-Hocam kızlar ilgi gösteriyor mu bisikletlere ?

ne daha niceleri...

@uguryilmaz144
Ben annem kızmasın diye 2.550 tl ye aldığım bisikleti 500tl aldım dedim aboww olum niye o kadar para veriyon bisiklete dedi

@uguryilmaz144

Valla biri bana bunu söylerse hemen üzerimdeki kıyafetleri gerektiği kadar sıyırıp, motosiklet kazasından arda kalanları gösterir, sonra da eşimle tanıştırıp, "hadi ikna et" derdim. Soruyu soran arkadaştan arta kalan ise dünyaya geldiği güne lanet eden bir yaşam formu olurdu :) :) :)

Dip not: Motor candır, canandır... Aşktır... O ayrı ;)

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Yarın sabah 8 gibi buluşup, Urla'ya gidip gelsek nasıl olur? Yeni bir bisiklet kafe açılmış :) Yaklaşık 60 km yapıyor Üçkuyular'dan. 4-5 kişi olabilirsek yapalım bu turu :) Ne dersiniz?

@Anonim
Whatsapp'ta olumsuz cevaplar var gelen ne yazık ki :S Son anda vakit buldum, ondan uymadı kimseye.

@Anonim aslında ben de yarın için pedallayacak birileri var mı diyordum ama kondüsyonum yeterli mi hiçbir fikrim yok çelik kadro eski bi bisikletim var tek başıma turluyorum grup sürüşü zevkli olur diyorlar da insanların benim yuzumden dusuk tempoda gitmelerini de istemem diye çekiniyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri