Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim Mutlaka bir kaç yaz sonra yapacağım tur da olabilir belki , aynı şekilde sizi de beklerim bir baklavaya :)

Merhaba arkadaşlar, İzmir'de tek Yol Yarış bisiklet grubu olan EXTREM YOL GRUBU yöneticisi olarak bu tür etkinlikler bizlere fayda katacaktır. Ancak bu toplantı gün ortasında olması, soğuk havalarda avantaj sağlayacaktır. Madem bu tür bir etkinlik düşünülmüş tanışmak adına katılım sağlarız. Ancak konu sadece bisiklet olmalı ve trafik, yaya vs hiç bir kesim bizden rahatsızlık duymamalı.

cumartesi açık ara önde hadi hayırlısı :D

Cumartesi güzel olur. Bi aksilik çıkmazsa gelmeyi planlıyorum.

İzmire yolumuz düşerse seve seve gelirim. :)

Sizlerle tanışmak iyi olurdu ancak Alanya'dan gelmek çok zor.İzmir'den sonra Antalya organizasyonu yapılabilse güzel olur.

yakın olsam hayatta kaçırmazdım ama istanbul biraz uzak kalıyor ege bence dünyanın en güzel coğrafyası herkese iyi gezmeler

@Ahmet Fidancı Sizinde katılımınızı bekliyorum...Amaç bisikletforum İzmir üyelerini bir araya getirerek tanışmak ve sonraki haftalarda Bisikletforum İzmir grubu olarak bir yol haritası çizerek bisiklet turları ve organizasyonları düzenlemek ...
Ek olarak şunu yazayım yanlış anlaşılmalara neden olmasın; amaç yeni bir bisiklet grubu kurmak değil, var olan Bisikletforum İzmir ailesini bir araya getirmek ve birlikte bu güzel oluşumu gerçek hayata geçirerek iletişimi paylaşımı arttırarak organizasyon ya da turlara imza atmak :)

İyi düşünülmüş bir etkinlik, emeğinize ve aklınıza sağlık. Her iki günde müsait değilim ama baharın gelmesini kutlamak için bir kez daha toplanalım derim. İzmir'li pedal dostlarına selam ederim.

ankarada bir etkinlik yapmak lazım. ne kadar kalabalık olursa o kadar iyidir.

@Anonim
@yusufixx evet kendisiyle karşılamışlığımız vardır ankarada . ileride bisikletforum olarak ülkede bizlerinde bu ülkede olduğumuz anlatan farklı etkinlikler yapmamız lazım. bisiklet sektorünün gelişmeside bunun bir kanıtıdır zaten.

samsundada böyle etkinlikler görmek dileği ile,iyi eğlenceler forum halkı

Yolunuz açık olsun keyifli sürüşler diliyorum şimdiden

Yazin izmire gelme gibi bir dusuncem var olursa yazin katilirim :)

merhaba; pazar günü yapılması durumunda iştirak edebilme fırsatı yakalayıp, tanışmak isterim sevgilerle esenlikler dilerim.

Ucunda kaseyi çatlatmak var ama İzmir'de olursam inşallah ben de geleceğim. Çok güzel bir etkinlik olur umarım :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri