Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tamamdır. Tarihin netleşmesi durumunda detaylı organizasyonu yaparız.

Eğer uygun olursam bende katılmayı isterim, şimdiden güzel bir organizasyon olacağa benziyor.

Açıkçası orada olmak isterdim. Siz İzmir'lilerle tanışmak ortamınızda olmak isterdim. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum arkadaşlar. Bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın :)

Bir aksilik olmaz ise orada olacağım :) Ilk kez katılacağım bu arada :kedicik:

şu toplantıları daha orta da bursa da da yapsak ya ne güzel olur :)

@Turker.E Seni de alalım böyle Türkerim ;) Yarı İzmirlisin :)

Bu arada arkadaşlar gün olayı için o zaman 2 Ocak Ctesi mi yoksa 3 Ocak Pazar mı? Onu da kararlaştırıp ona göre hatta başlığı değiştirelim

aslında gelmek isterim. otobüsle bisikletimi getirip size katılıp tekrar otobüsle geri dönebilirim.
@Anonim fırat abi olduki gelicem. izmir otogarına yakın mı bu konak dediğin yer :D

edit: 2 ocak cumartesi ne talibim. :D

@Anonim İki günde benim için uygundur. Aslında oylama ekleyebilirsin.

İzmirliler için çok güzel bir haber. Şansınız var soğuk memleket değilsiniz :)

@chnkrmz Aa süper olur valla çok yakın değil ama garajda değil de bornova metronun önünde indi mi tek vesait gelirsin 20 dk da konağa

Arkadaşlar eğer benim gibi bu buluşmanın havada kalmasını istemeyen, biraz idman yapalım diyenleriniz varsa sabah saat 7:00 ÇAB grubuyla Kayadibi'ne tırmanıp kahvaltı da yapabiliriz. Buluşmaya da eğer toplanma saati çok geç olmazsa direk kayadibi'nden geçeriz diye düşündüm... Biraz daha atraksiyon olur ne dersiniz ?

şimdi 15 gün tatil olacaktı teyzemin yanına giderdim. orada bisiklette var. gelirdim sizinle.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri