enqinHLC
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 854
- İsim
- Engin
- Bisiklet
- Beldesan
Merhaba arkadaşlar, her meslek grubundan birçok kişi aramızda olduğu için kendimiz için kendi işimizi kolaylaştırmak adına araçlar geliştirebiliriz diye düşünüyorum. Uygulamaları yapan firmalar genel spor gruplarına uyguladıkları için ihtiyaçları bazen tam karşılayamıyorlar. İhtiyacımız olan araçları kendimiz herşeyiyle oluşturalım. Reklamsız ve işimizi her yönüyle tam olarak görecek şekilde çalışmalar yapalım. Kendi içimizde bile kullansak yeterli olur düşüncesindeyim. (Sonraki dönemde uygun görülürse forum haricinede açılabilir)
Sonuç olarak; aramızda web developer veya software developer varsa bu konu altında buluşalım. Ben web developer'ım. 10 yıllık tecrübemde olduğunu ekleyerek her konunun altından kalkılabileceğini belirtmek istiyorum.
Yönetimden bu konu hakkında bilgilendirme talep ediyorum. Olması tabiki iyi olacaktır fakat olması için engeler var mı? Yapılabilir veya yapılamaz diye ve konu hakkında düşüncelerinizde aktarırsanız sevinirim.
Sonuç olarak; aramızda web developer veya software developer varsa bu konu altında buluşalım. Ben web developer'ım. 10 yıllık tecrübemde olduğunu ekleyerek her konunun altından kalkılabileceğini belirtmek istiyorum.
Yönetimden bu konu hakkında bilgilendirme talep ediyorum. Olması tabiki iyi olacaktır fakat olması için engeler var mı? Yapılabilir veya yapılamaz diye ve konu hakkında düşüncelerinizde aktarırsanız sevinirim.