Scudo Sports

bisikletforum bisiklet yarışı

onlara katılıyoruz da bu büyük formunda diyoruz ki yarışı neden olmasın yane güzel bir organizasyon olurdu.

Scudo
bu lay gerçekleşirse ordudan 6 veya7 kişi gidebilir bende dahil inşallah olur

Bence sezon bitiinde kaçkar antreman yarışıyla aynı gün aynı mekanda yapılmalı...Bu konu lütfen dikkate alınsın ve gerçekleşsin...

ben zaten yarışmaktan bahsetmiyorum sadecebu işe ilgi duyanları kazanmaktan söz ediyorum kocaelililer bilir kartepede yapılan yarışlara halkın katılılımı önceki yıllara oranla düştü hatta yok sedece teleferikle dolaşan ve yarışan bisikletçilere laf atan otel müşterileri var arkadaşım....

yaa şimdii ilgisi yok gibi bişe MACHOO biz burda yaymaya çalışmalıyız yane bu işi sadece bu yane şu türkiye de kaç kişi profesyonel yane.

@biker_boys
arkadaşım o zaman biz değil pekinde 3 yüzyıl sonrasında bile bisiklette adımız bilinmeeeeezzzzzz dahada rıfat çalışkan lar zor gelir

:D dogrudur MACHOO ama bizde şöelebi karadenizde yayamak istioduk tabii.

alkıslayanlara bakın yaaa:D ( d.berkay harıc:D )
d.berkay, hızlı, Toofast4u, tuninger_haa

bu arada antepten katılım niye az :( ben burda azınlık gıbıyım:D

yolmu yoksa mtb yarışımı olçak haksızlık olmasın yolocu arkadaşlarda var sitede

şimdi oylamaya sokalım kim ne isterse bu sayfaya yazsın çogunluk ne istiosa fethiye yarışından sora belli olur.

@gökhan turk

haksızlık olmaz sanırsam yolcu adam mtb koşabilir fakat tersi olursa mtb ciler yol yarışını tamamlayamazlar :D zira yol bisikletleri mtb kadar sert kullanıma maruz kaldıklarında su koyuverirler.bu da adamı yarı yolda bırakır.
işin şakası bi yana mtb olması daha mantıklı gibi duruyor.birde icraata girerse bu yarış süper olucak gibi duruyor.

Geri