Scudo Sports

Bisikletforum admini olsaydım :)

Harbi Bisikletci

Aktif Üye
Tepki
157
İsim
Uğur Ertürk
Bisiklet
Mosso
Selamu Aleykum arkadaşlar, başka bir forum sitesinde gördüm bu tarz bir mesaj. Biraz da sizin fikirlerinizi duyalım, sizleri biraz daha açık dinleyelim istedim. Çok da fazla cıvıtmadan, "bisikletforum Admini olsaydım..." şeklindeki cümleyi tamamlayın :)

Hep beraber daha iyi bir bisikletforum'a sahip olmak amacıyla; bisikletforum Admini olsaydım şunu şunu şunu yapardım dediğiniz ne varsa, buyrun :)

Not: konu zararliysa yayinlanmayabilir :)

Scudo
Konuyu acmisin guzelde sen bi öneri getireydin ya dostum iyi olurdu :)

Ben derhal istifa ederdim çünkü forum her ne kadar çoğunlukla iyi niyetli ve paylaşımcı insanlardan oluşuyor olsa da aralarda çok sayıda ruh hastasını da barındırıyor bence. Bunlarla uğraşılmaz ya. O yüzden moderasyona saygım büyük. Bazen nadiren de olsa hata yaptıklarını düşünsem de genelde ses etmiyorum. Herkes hata yapar.

Tema rengini kırmızı yapardım, binlerce lira harcamadan bu sporun yapılabileceğini anlatan konular açardım :)

@FERDİ İKİZ işte bu tarz yorumları bekliyordum :) insanları teşvik etmek açısından haber tarzı veya blog tarzı yazılar yazılabilir aslında :)

diğer arkadaşlarada teşekkürler.. konuyu açtığımı bile unutmuşum :D

Admin olsam herkese bisikletforum forması dağıtırdım beyler. Ayaklanma çıkarıp beni adminliğe atıverin hayrınıza :D

Forum admini olmak zor iş empati kurdumda yok ya kalsın ben almıyayım.

KÜFÜR başlığı açardım..
Bu başlık altında,bisikletiyle kaza yapanların veya bisikletini çaldıranların özgürce küfür etmesini sağlardım:D

Forum admini olsaydım , sadece lisanslı bisiklet sporcularının girebileceği , antreman , beslenme , kondüsyon çalışma programları , donanım vs vs tecrübelerini paylaşabileceği , ayrı bir bölüm açardım. Giremeyenlerin hasetinden çatlamasını da büyük bir keyifle izlerdim.

( Delimiyim acaba ? Elbette değilim. Ne konuşulduğunu merak eden , çalaşır , çabalar , lisansını alır girer. Nedir yani ?)

Ayrıca satış ilanı verenlerin, İnternetten sağdan soldan kopyalanmış resimlerle , dolandırmak maksaydıyla açılma ihtimali olabilecek ilanların önüne geçmek için, sattığı ürün ile alakalı en az 5 resim koyma şartını getirirdim. Hatta ,içlerinden bir tanesinde de illaki kendisininde resimde bulunmasını isterdim. Verilen ilana satıcının gerçek ismini ve Gsm numarasının yazılmasını şart koşar, uymayanların ilanını silerdim. ( Forumda olduğu için değil , hiç olmaması için elbette )

Birde, ceza puanı sistemi getiridim. Sallama ve uyduruk bilgi verenlere ceza puanı verir , belli bir puana ulaşanlarıda banlardım.

Her ilde bir forum temsilcisi belirler , O forum temsilcisinin , o ildeki üyelerle toplantılar ve toplu sürüşler organize etmesiniz talep ederdim.Bunları yapamayan il temsilcisinin, temsil yekisini elinden alırdım. Madem bu sporun ilerlemesini ümit ediyoruz. Olayı birazda icraata taşımak lazım.

İyiki forum admini değilim. :) :) :)

@Kuzey Ege
Şaka bir yana, yogun bir is ve aile hayatim olmamis olsa admin olmayi talep edebilirdim, zira bu kadar insanı baris ve paylasim icerisinde tutmak bir hayli zor, iliskiler konusunda tecrubeli kisilere ihtiyac var.

Adminler bu konuya elbet bi goz atacaklardir, eyy yoneticiler, burada herkesin huzurunda sesleniyorum, forumun gelistirilmesi ve guzellestirilmesi adina bence kaliteli ve akli basinda yazarlarin fikirlerine kulak verin. Forum hepimizin ve gelecek nesillere bilgi aktarilmasi adina cok onemli, hepimizin ihtiyac duydugu bir mecra.

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Geri