Scudo Sports

bisikletebin.com yarışları

Scudo
Sonuçlar daha açıklanmadı ama yarış çok zevkliydi..
Ben yine yorgun(c.tesi akşamı 60 pazar sabahı 80km yapıp) girdim yarışa o yüzden sonlardaydım normal olarak...
Deltadan Can birinci ve yine deltadan ismini bilmediğim bir arkadaş ikinci olmuş bizim kategoride..
Masterlarda Ahmet hoca birinci,Sungur abi ikinci, Erhan abi üçüncü oldular.

23 Nisan 2008 Çarşamba günü Keçiören Belediyesiyle ortaklaşa Bisiklet Şenliği düzenliyoruz.
Saat 13:00′den itibaren standımızı kurup müzik yayınına başlayacağız. Bu arada enstrüman çalan, şarkı söyleyen yetenekli olan arkadaşlarımıza da fırsat vereceğiz. Tüm bisiklet severleri, bisiklet dostlarını bekliyoruz.

Yer: Keçiören Belediyesi Spor Merkezi önü / Kalaba

13:00 Müzik ve gösteriler
Madalya Töreni: 16:30

YARIŞ KATEGORİLERİ
Erkekler:
Yıldız 13-16 yaş arası,
Genç 16-18 yaş arası,
Büyük 18-30 yaş arası,
Master 30 yaş üzeri
Bayanlar:
Genç 13-18 yaş arası,
Büyük 18 yaş üzeri

Okul öncesi ve 13 Yaştan gün almayanlar için de özendirici nitelikte etkinlikler düzenlenecektir.

ben yıldızlarda yarışmama rağmen dişli rakip olmadığı için genç erkeklerde girdim yarışa ve 4.cü oldum malesef

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Evet güzel yarıştı, güzel hazırlanmıştı ama bisikletim kelek yaptı :p ..Bi daha kine..

bu hafta ödüller dağıtılacakmış olmazsa yıldızlarda giricem

Belki yarına bende kaçamak yaparım işten :) 1-2 saattliğine gelirim:)

Yarış yol yarışı türünde olacak galiba bu sefer.. Mtb yarışları inanılmaz zevkli oluyor yol yarışlarına göre ama bu seferlik böle napalım:)

yolcularında katılımı için böyle oluyor şimdilik yol bisikletliler ve dağcılar ayrı değerlendirilcekmi bakalım gene

mustafa yıldızlarda gıremezsın bız oyle bastan sama yarıs yapmıyoruz herkes hakettıgı katagorıde gırecek yarısa mahalle yarısı degıl bu

• Beğen
Tepkiler: memocy
zaten ayrı degerlendırılıyor kursuye cıkmıyormu dag bısıkletıyle bırıncı olan kendın derece yapamayım sucu organızeye atma

• Beğen
Tepkiler: adm coach
Yol ve MTB nin ayrılması güzel olmuş..:) :)
Yarın görüşürüz..

• Beğen
mustafa sankı hıc yarısmamısım gıbı anlatım durma sana acık ara fark attıgım gunlerı ne cabuk unuttun

o günler geride kaldı artık ayrıca o günlerde 22 kglık bisikletle yarışıyodum

• Beğen
Kimse kusura bakmasın ama Onur'un antreman yapıpta o yarıslarda geçemeyeceği adam yoktur.(İster 20 kg lik bisiklet olsun ister 10 kg lik bisiklet)

2.3 telli fatman lastiklerle millete 4-5 dakka fark attıgını hatırlıyorum:):)

Geri