Scudo Sports

Bisiklete yatırım yapmalı mı ?

Batuhan Ustaoğlu

Aktif Üye
Tepki
70
Merhaba arkadaşlar bianchi slr 200 kullanıyorum temsili bir resim koyayum internetten kadro aynj ama maşa aynı değil :

http://img830.imageshack.us/img830/3249/1000461u.jpg

Yerli sayılabilrcek üreticiler tarafından üretilen bisikletler arasında fena değil diye düşünüyorum

Yaptıgım değişiklikler

Lugano lastik
105 zincir
Spd pedal
Yeni ruble ve 1-2 ufak değişiklik

Bisikletin bazı parçaları eskimeye başlıyor ve yetersiz kalıyor benim için

Sizce bisikleti yeniliyip yavaşça bunda devam edip yatırım mı yapayım yoksa bütçemi zorlayıp para biriktirip 105 setli bi bisiklrt mi alayım ?

Ve bu bisikletin 2. Eli ne civarda olabilir ? Sorunu yok hiç

Scudo
Satıp yenisini almak her zaman daha az masraflıdır.

Eğer bisiklet temizse bunu satıp, sağlam bi kadro ve iyi donanım sizi daha mutlu edecektir...

bisikletini seviyorsan son kuruşuna kadar değer ama ondan soğuduysan satmalısın.

@ramenes

bu sözün üstüne bir yorum yapmak çok gereksiz olur.. :)

• Beğen
Tepkiler: doğan_69
hocam altın değil ki bu yatırım yapılasın bisikleti sewerek alman lazım zaten. sonra değiştirceksin değiştir ama alıp-satmak doğrumu bence değil

Bence geliştirmeye değer. Kadro 1600 gram, maşası çelik 1100 gram. İlk önce maşayı 500 gramlık bir maşa ile değiştirirseniz kadro + maşa ağırlığı olarak Scott speedster 30 ile aynı ağırlığı yakalamış olursunuz :)

cevaplarınız için çok teşekkürler.
Bisikletimi tabi ki seviyorum ama geliştirmekte istiyorum haliyle.

Kadroya bakarsak başlangıçla orta seviye arası scott ve trek alüminyum kadro bisikletlerden en fazla ne kadar kötü olabilir ? yarışmıyorum ve 3-5 saniye ve 200-300 grama kafayı fazla takmam sizce öyle mi ?

şimdi aynakol attırıcılar ve vites kolları 105 ile değiştirsem ve bir maşa alsam ve 1-2 masrafla birlikte bana fiyatı baya yükseğe çıkacak. Böyle bir harcama yapacaksam iyi bir bisiklet alsam daha iyi olmaz mı ? hazır 105 bulunan bir bisiklet.fiyatlarda 2500 3000 arası bu fazla benim için ne yapmalıyım bilmiyorum.

Yarışmak gibi bir hedefiniz yoksa değişiklikler keyfi ise yani sadece yüksek komponet kullanmaktan keyif almak gibi o zaman şunu söyleyebilirim malzeme ömrünü tamamlayana kadar değişime gitmeyin gereksiz bir masraf olur elbetteki son karar sizin

Satmayı düşünmüyorum şuan için sağolun :D

yarışmak tabi isterim ama fırsatım olmayacağından biliyorum ki şuan için değişikler keyfi sayılabilir.
Ama keyfi derken : biraz yetersiz kaldıgını hissediyorum ve daha akıcı hızlı bişey istiyorum.Herkesin yaşadığı minik sorunlar dışında sora sistem ve bisiklette sorun yaşamadım.

Geri