Scudo Sports

bisiklete ufak bi ses sistemi çokmu kro vari olur???

@punisher89

bence yakışır bide altlara mavi ışık döşetirsin sonra akarsın ist gecelerine cıstak cıstak dım tıs da dım tıs :D :D allah bee kim tutar seni
şimdi aklıma geldi birde yazı lazım sana artık uygun bir yere ne bileyim bisikletçilerde sever filan gibi kızmıyorsun demi

• Beğen
Tepkiler: S. Burak Cebeci
Scudo
@tnt

Bisikletin arkasına mor bi arkalık, üzerine gül, gidona sivasspor atkısı. tamamdır.. :D

@SNkaraoglu

birde etrafa bakıp wooeeee yuuueee şeklinde merhaba derseniz ooofff :D

ayrıca iki kişinin paylaştığı müzik değildir :D Herşeyimi paylaşırım ama müziğimi asla

@SAKALLI

dalga geçmeye gerekyoktu nası duracagını merak ediodum...

neyse şaka maka sonuç olarak çok k(ı)ro-vari olur.
ama şöyle çok farklı bi taasarım yapsan şekli gzl işlevi iyi olsa kimse bişey demez belki (yani ne olduğunu anlamazlarsa :)

• Beğen
Arkasaşlar niye konuyu tiiye alıyorsunuz?

Neden olmasın?

Gidonboynuzundan kaliteli stereo müzik dinlemek isterim. Kulaklıktan çok daha sağlıklı ve tehlikesiz.

• Beğen
Konuyu her ne kadar çok geç görmüş olsamda cevap yazmadan duramayacağım yukarıda verilen örnektekine (Sony Ericssonlar için taşınabilir hoparlör) benzer bir hoparlörüm var mp3 player yerine de Nokia N73 kullandığım için ona bağlamak amacıyla bozuk nokia kulaklığını kestim girişlerini ölçtüm ve 60cm bir kablo ile 3.5mm lik bir jaka bağladım.Hoparlör 4 tane AAA pil ile max. seste 4-5 saat çalabiliyor.Hoparlörüde matara kafesine tutturdukmu uzun yolda arkadaşlarla konuşarak ve tehlikesiz bir şekilde müziğimi dinleyebiliyorum.
Bu duruma şehir içinde bende karşıyım.

Bisiklet de bir araç olduğuna göre, onunla kısa ya da uzun seyahat ettiğimize göre müzik dinlemeyi istemek de hakkımızdır.
Fakat aynı arabalarda gördüğümüz gibi, eğer müzik aracın içindekilerini değil de dışarıyı eğlendirmek maksadıyla sağlanmışsa bu kroluğa, medeniyetsizliğe girer.Çünkü kimin ne zaman müzik dinlemek isteyeceğini bilemeyeceğimiz gibi, sosyla yaşamda rahatsız, acılı insanlar da karşımıza çıkabilir ve bu kimseler müziğimizden rahatsız olabilirler.
Bu yüzden arabalarda olduğu gibi bisikletlerimizde de müziğimiz kişisel amaçlı tasarlanır ve uygulanırsa daha hoş olur.

cebındekı mp3 oynatıcının kulaklıkları hiçte kro warı olmaz :=)))

@athletic

ya ne konu açmışım bea abi aynen senin düşüncelerini paylaşıyorum ....

Bisiklette dağdaki parkurda tek başına binmek dışında müziği tasvip etmiyorum...

Nereden ne geleceğini kulağımızla kestirebiliyoruz...

Saygılar...

• Beğen
bisikletin güzelse ses sistemi takma çünkü karizmasını yerle bir eder bide kolonların büyüklüğü var önünü görmekte zorlanırsın

• Beğen
Tepkiler: titi_34
bizim burda 15 ytl ye mp3 playera bağlanan bi ses sistemi satılıyor ben bağladım bisiklete çok hoş durdu ama tabi çevreyi rahatsiz etmeden daha çok mola verdiğimiz yerlerde kullanmaya çalışıyoruz resmi içinde (link)

bu linke tıklayabilirsin bisiklet bizim biraz abartı yapmışsın demeyin bissikleti:)

@titi_34

bisikletin güzel km saatini nerden ve kaça aldığını özelden atarsan sevinirim bu arada pedal kapağı suluk ve çantalarımız aynı(benimki mavisi) yanlış hatırlamıyosam o kolonlarda ipodlara ya da sony ericsonnun bi modeli var ona benziyo

satıyer kozderede çaykur un karşısında ara sokakta bi bisikletçi war adı hakan hakan abi diyoruz oradan aldım ben bahçeköyden aldım çaykur durağında iniyorsun karşı sokağa gir sağ tarafa dön az ilerde solda yada sola dönceksi tm hatırlamıyom

--erdener abi bisiklete ufak bi ses sistemi çokmu kro vari olur???
--bana uzak allaha yakın ol

:)

Walla ben genellikle motorcularda görüyorum bu hadiseyi ve durup bakiyorum. Bence mp3 calar isini fazlasiyla görür. kendine su soruyu sor : müzügi ben mi dinlemek istiyorum, yoksa cevreme mi dinletmek istiyorum...? etme bence :)

Geri