Scudo Sports

Bisiklete sticker yapımı

@Ali Yarıcı

1 yıl süre içinde güneşten falan solma oldu mu hiç?

Scudo
@neverhood

Koli bandının sağlamlığına bağlı olarak evet..
özel koli bantları var sırf yapıştırıp bırakmak için (mesela vega x)..bu tür iyi zamkı olan yapıştırıcılar kullanırsanız kadro üzerinde kabuk kalkmaları olacak..ama normal ucuza satılan bir bant ile uygulanırsa ozaman çıkracağınızda sadece biraz zamk kalır onuda temizlersiniz..

En iyi yöntem aldığınız banta elini yapıştırmak..:)...ne hissetdiiğiniz önemli..:)

@Ali Menemen

akdıysa kurumamışdır sanırım üstünde kuruması gerekiyormuş kurudumu akmazdır heralde sizin sonucunuza göre ben de deneyeceğim ali abi :)

Püskürtmeli mürekkepte akma oluyorsa benim iş yatar. Meraklandım şimdi, yarın ilk işim bir sticker yapmak olsun. :)

10 lira verip mis gibi folyo kesim matbacıda bi yerde yaptırıp bisiklete yapıştırmak varken ve çıkmıyıcağı hiç bi şekilde solmıyıcağıda garanti :).

@Muhammed PINAR
Eğer benim sonucuma göre deneyeceksen hiç uğraşma:) Zaten yazıcım termal olduğundan baskı devrede yapamıyorum. Bu tür işler için lazer yazıcı uygun oluyor. Termallerle ilgili bir püf noktası bulursam paylaşırım;)

@Serden Us

Normal yazıcıda olmuyor anlaşılan. Bugün denedim, benimkinin de mürekkebi kağıtla beraber çıktı gitti. Bant üzerinde sadece silik bir yazı kaldı.

Mürekkepli ile denemeyin banta yapışmıyor ve yıkayınca çıkıyor. Eğer çok merakla yapmak istiyorsanız yazıcınızdan çıktı alıp bir fotokopiciden fotokopi çektirin çektirdiğiniz fotokopi ile yapın;)

Ben bu yöntemle sınavlarım için kopya hazırlıyordum:D. Bisiklette kullanmak hiç aklıma gelmemişti doğrusu. Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
yönetimi iyi deneyin..
kağıt baskısı biraz kalsın mürekkep iyice kurusun kağıtta..
daha sonra kesin uygun bir biçimde.
banda yapıştırın..
leğene bırakın 10-15 dakika.
daha sonra çıkartın bandı bir silkeleyin..
sonra arkadan kağıdı parmağınızla kazıyın..
güzel sonuçlar elde ettim ozalitçiyle her türlü kapışırız :)

evet lazerden çıktı alındı..bu akşam ekleyeceğim sonuçları.

Kuruması için 1 gün, suda da 10-15 dakika bekledim, olmuyor mürekkep püskürtmeli ile. :(

Termal yazıcılar ile denemeyin! Sadece lazer yazıcılarda olumlu sonuç alınıyor!

@Serden Us

evet anlaşılan lazer de oluyor sadece..
yada siyah çıktı için fotokopi denenebilir.

Geri