Aslında çok gereksiz ama yine de fikirde bulunayım. Geçen hafta Capitol Tchibo mağazasında mp3ler için taşınabilir hoparlör vardı gerçekten hafif ve küçük. Dıştan bakınca bildiğmizi telefon kabı gibi görünüyor. İlla ses sistemi olacaksa o alet alınıp gidona monte edilebilir. Fiyatı 16,90 YTL.
küçük amfi devreleri var 20 wat 10 wat v.b 8 veya 10 milyondur bazıları hatta hobi devreleri olarak satılır elektronikçilerde bulabilrsin bunlardan al
eğer bilmiyorsan o elektrikci sna devrenin uçlarını ayarlar ona bir adet küçük hoperlör takarsın birde mp3 v.b birşey taktınmı işlem tamamdır
ben kendim denedim
Bisiklette müzik çalacak bir sistem;
1. Uydurma bir montaj olacağından sürüş güvenliğini tehtid eder
2. Bisiklet tamamiyle açık bir araç olduğu için gürültü kirliliğine yol açar
3. Ağılık yapacağından sürüş zevkini yok eder
bu rakadasın dedıklerı sonuna dek dogru am ıllakı ıstıosan sunu dene bır mp3 calar al onların kablo baglantısıyla ıkı ufak ama ıyı ses veren hoparloru var bısıklete monte edıp dıledıgınce dınle
bak kardeş bende düşünüyorum yapmayı ama öle sistem dediysek fazla ses çıkarmayacak iki tane hopörleri direksyona yerleştirip bir mp3 taktıktan sonra hiç bi sorun olmas bazı arkadaşlara katılmıyorum çevre kirliliği fln onlar hikaye kulaklıkta dinlemek tehlikeli olduğu için ben bisikletime takmak için hopörlerleri ayarladım bile nese kardeş dediğim gibi
hakkaten büyük düşüncesizlik bence. arabalarda dahi sağırmış gibi açıyorlar o müziği, ben o müziği dinlemek istiyor muyum da bangır bangır beni rahatsız ediyorlar anlamıyorum... bisiklet daha beter, şiddetle karşıyım.
Koy selenin altına bi subwoofer, arka tekerin üstüne amfini yerleştir, çeşitli bölgelere hoparlörler falan.. Hatta bunlarla yetinme camlara siyah film çek, neon ışıklar falan, krom jant tak bi de alçalttır yere yakın olsun bisiklet.. Bisikletin markasını söküp yokohama, hks falan da yazabilirsin.. Hıı unutmadan nitro takmayıda unutma
Mp3 denen şey yeterli değil mi? Ben şahsen sürekli mp3 dinleyerek geziyorum bisikletimde. Boyuna bir askı aparatı ile, hem mp3'e hem bisiklete aynı anda kontrol sahibi olabilirsiniz.
Aynen katılıyorum, mp3 neyinize yetmiyor tek kulaklığı tak hem etrafı gürültüden dolayı rahatsız etmemiş olursun hem müziği içinde hissedersin.. Öbür türlü korna sesleri, bi yandan araba sesleri, bi yandan insan sesleri vbvb.. Dinlemeye çalıştığın müzikle karışacak keyif alamayacaksın. Tak kulaklığı bangır bangır, gazada gelirsin hem Bi kulağın açık olsun tabi ne olur ne olmaz..
şehir magandalığı yapıp son ses şahin araçta giden tipler varya hani onlara benzemek istemez iseniz ses sistemi fln nedirki mp3 neyinize yetmiyor,milliti rahatsız ediceksiniz? ne günlere kaldık bisiklet magandaları çıktı şimdide
tchibo mazalarında bir sistem var 2 adet pil ile çalışıyor ve fermuarlı ayrıca suya dayanıklı sanıyorum fermuarı açıp içine mp3 çalarınızı 1gb 2gblık veya 32gb da olur içine koyup jakını takıyorsunuz mp3 çaları çalıştırıyorsunuz çihazın içindeki on off uda on yaptıktan fermuarı kapatıyorsun (kancasıda var isterseniz kemerinizede takabilirsiniz)sonra deotur üçgen çantanızda varsa bu sistemi (içine mp3ünüzü koyduğunuz) bunun içine koyup gidona takıyorsunuz ve bisikletinizde müzik sistemi olmuş oluyor ve az buz değil bayağı ses veriyor ve sesin nerden geldiği gözükmüyor fiyatı 17.5tl piller dahil