Scudo Sports

Bisiklet'e Saygı!!!

@Gürhan

Utanmaya hiç gerek yok.. İnsanlar cep telefonlarına 4 ayda bir, binlerce lira döküyor.
Ayrıca siz sağlıklı bir şey yapıyorsunuz. Belki onların daha sonradan sağlık için harcayacakları paranın çoğunu harcamayacaksınız..

Utanmayın, sıkılmayın.. Bisiklet, fiyat/performans olarak yapılabilecek en iyi alışveriştir.. Fiyatı ister 400TL olsun, ister 4.000TL olsun..

Scudo
@Gürhan

Sizin bisiklete binerken yaşadıklarınızı, aldığınız keyfi rüyasında bile göremeyecek malum şahıs :)

• Beğen
Tepkiler: Baha Yılmaz
@Edip Dinçer

Vallahi dört gözle maddi durumumun toparlanmasını bekliyorum; Niyetim, seneye bu zamanlar, mevcut bisikletime yaklaşık 600-700 TL harcayıp daha seri ve konforlu bir hale getirmek. Dediğiniz gibi, isteyen gitsin cep telefonuna 2500-3000 TL para versin, herkesin kendi zevkidir. Asıl mesele, ben onların cep telefonuna verdiği parayı nasıl yargılamıyorsam, o insanlar da benim bisiklete verdiğim/harcadığım parayı yargılayamazlar. Bunun ayırdına varmak lazım. Ayrıca, bir önceki örnekte adam, biraz aşağılar bir tarzda "Ben o parayı rüyamda vermem" demiş. Bu tür durumda, hiç acımadan "Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum" cevabını yapıştırırdım. Daha da ileri giderse, "Önce buna bu parayı neden verdiğimi anlayabilecek mental kapasiteye ulaşman lazım, sonra tartışırız esas meseleyi" diye de devam ederdim. Saygı, saygı, saygı. İnsan ilişkilerinde herşeyin başında bu var işte; "SAYGI". Karşıdaki insanda bunu görmeyince, en güzel hareket "Müsait bir yerde inmek" olur! Keyif ve sağlık içerisinde, bol pedallamalı günler dilerim.

@Gürhan Valla gürhan arkadaşım banada sivri akıllının biri demişdiki;buna kaç para verdin bende dedim 1500 tl ozaman daha manyak bir makinam vardı ya dedi ben o paraya araba alırım dedim doğru alırsın ister anadol ister ferrari al hepsi kırmızı ışığa gelince olay biter hem sen o aldığın arabayı belki bir sene kullanırsın ama ben bisikletime sağlam bakar temiz kullanırsam en az 3 -4 yıl bu arada rüyamda bile o parayı vermem diyen zihni sinir insanlara diyorumki hepsine istinaden onlar ancak zaten rüyalarında görür eminim kahveden çıkmayan bütün gün boş boş oturan ilkokul mezunu bir asalakdır o size lafı söyleyen hem bu arada sen niye utanıyorsun arkadaşım!!!! o sözde '''''ABİ '''' nasıl bir abi ,ise eminim elinde tespih omuz düşük bitirim ve boş adamlardan biridir.delikanlı yaaaa herif delikanlı adam bisiklete binmez zaten dimi.heyyy allahım heyyy ne günlere kaldık yahuuuuu

pardon müsadenizle ben ilkokul mezunuyum alındığımdan değil ama ilkokul ile ilişkilendirmeniz yanlış olmuş bence çok kültürlü olmak insanları etrafına ve çevresine saygılı yada hoşgörülü yada her neyse duyarlı .vs. yapmaz aslolan insanın kendisidir kendini bilen insan heryerde ve her ortamda ortaya çıkabiliyor buna .bizlerde dahiliz maalesef zira çok iyi donanımlara sahip olamayan bisiklet kullanıcısı arkadaşlar var buda bisikletmi diyerek kendi egosunu tatmin eden hatta bir çoklarımızın maddi olarak ulaşmakta zorlandığı pahalı markalı bisikletleri alıp evinin duvarına asan sonrada karşısına geçip sadece sahip olma dürtüsünü tatmin eden ama haftada bir kez bile binmeyen çok kültürlü insanlar tanıyorum sorun ilkokul sorunu değil toplum olarak bir seferberlik ilan edilseher gün çocuklarımızın gittiği okullarda çalışan çalışmayan insanlara göre bir eğitim programları düzenlense hayata dair ne varsa en başta toplum olma bilinci aşılanmaya çalışılsa ve bu görevi çok sevgili öğretmenlerimiz sosyal yaşamlarını etkilemiycek şekilde katkıda bulunucak herkez fedakarlık yapsın dense akşam dersleri vesaire belki fazla iyimserim ama dostum her şey daha güzel olur.değilmi mesela bir camide vakit namazlarından önce uzman bir sağlık personeli tarafından ilk yardım nasıl yapılır uygulamalı olarak öğretilse cami cemaati inanın bir sonraki dersi iple çeker o camide dolar taşar kadın erkek ama işte herşeyde olduğu gibi illada bir buda olurmu canım falan filan diyende olur tabiii şim di diyeceğim .o.ki.o kahvede oturan insanlarıda kazanmak lazım değilmi bu birazda ekonomik şartlarlada alakalı bisiklet bizde her askerliğini yapmış gelmiş bir gencin binmemesi gereken bir alet olarak toplumda bir algı oluşmuş bunu kırmak lazım önce ben başımdaki bisiklet kaskını çevremdeki insanlara neden taktığımı bıkmadan usanmadan anlatıyorum yaklaşım tabi aynı bu ne yaa sen çocukmusun tarzı bakışlar yüz ifadelerinde hep var ama sorular hep aynı tabi bi çoklarımız bu tarz sorularla muhattap oluyor tabii yılmamak lazım bıkmamak lazım aşılamak lazım neden motosiklet almıyorsun bununla neden uğraşıyorsunki diyenleride kafaya takmamak lazım çünkü onlar için eğitim kendi dünyalarında kafalarında zaten bitmiş istesenizde anlamazlar zaten saygılar

@buraktellioglu

İlkokul mezunu kısmında haklısınız o biraz haddini aşan bir durum olmuş şahsım adına özürlerimi kabul ediniz.saygılarımla.

özür dilemenize gerek yok kendimi ifade edebildiysem ne mutlu yanlış anlamadığınız için ayrıca teşekkür ederim

@buraktellioglu

Yanlış anlaşılma yok rahat olun yoksa yerden göğer kadar haklısınız hatırlayan bilir bir köy çobanı katıldı kenan ışığın yarışmasına kenan ışık bile böyle alaycı bir baktı!ama adam bir yarışdı of yani bravo dedim helal olsun yoksa istersen oxford bitir ama e......baki kalıyor.yoksa ne ilköğretim mezunu adamlar var benimki mecazi bir benzetme idi.ama her ilköğretim veya üniversite mezunu aynı değil bir olamaz.

Geri