Scudo Sports

bisiklete pedalına basarak binmek

Scudo
Eski mtb me hep oyle binerdim ama meridaya kiyamiyorum zor hareket degil ama bir anda butun yuku tek pedala vermel bana dogru gelmiyor

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu

bu hareket benim için zor mehmet dostum,sağ yandan binerim iyice yatırır sonra sol ayağımı kilitli pedala takarım,duruşta fren sıkmadan önce sağ ayakkabı kilitli pedaldan çıkar ,frenlerim bisikleti sağa yatırırım sol ayakkabı kilitli pedaldan çıkar,

@Kudret Kurtcebe

Tıpkı benim gibi. Seninle ortak yönlerimiz tekrar artmaya başladı kudret abi. Yine eski günler gibi. Birde yanımıza @Güray Görkem ide alırsak tekrar voltronu tamamlarız.

Hiç acelem yok, olsa ne olur. Tabakhaneyle bizim evin arası baya bi uzak.

Altın portakal

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Köylerde cift demir borulu bisan guclu bisikletlere amcalar hala bu sekilde biniyor.
Bir de single speed bu bikeler :)

Single'da binilir ama kucuk viteste bunu yapilirsa aninda yere yapisma ihtimali bir hayli fazla.

İşte asilce binme şekli budur tıpkı ata biner gibi bineceksin bisiklete. Bir farkın olmalı.....

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@Özgün

İşte tamda istediğim gibi. Hastasıyız. İnerken iyide biniş biraz malca olmuş. Yani camızın göle kuburunu yapışı gibi.

Bu yöntemi ben bir türlü yapamıyorum; bisiklet yatıveriyor hemen düşecek gibi oluyorum. Sonra kös kös normale dönüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Ben genelde Selen yüksekteyse ve bisikletten iniyorsam ayağımı sağa sola çarpıyorum.Hatta insanlara çarptığım dahil oldu.Bu bisikletine Yaparım aslında o hareketi ama yeni alsam ona yapmam.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@mehmetsunu biniş tam camız binişi. Kariyeri çizdirmek isteyen böyle binsin.!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu cemalini göremedik ama o sekilde binmek sana hayal gbi duruyor :(

Geri