Scudo Sports

Bisiklete navigasyon cihazı olur mu?

hakanemrez

Daimi Üye
Tepki
441
İsim
Hakan
Bisiklet
Specialized
İyi günler dostlar,
Bisikleti aldıktan sonra yavaş yavaş aksesuar derken km göstergeleri ile baya mesai harcıyorum.
Km saati yerine, navigasyon bağlasam bisiklete aynı sonuçları alır mıyım?
Anlık km, ortalama hız, max hız vs...
Şarj süresi uzun gittiğinden böyle bir navigasyon cihazı düşündüm .
Bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum ...

Scudo
Telefonuna runtastic yükle olsun bitsin.

@hakanemrez gps li km saat i ve bryton 310t mi garmin 520 mi baslikli konulari okumanizi tavsiye ederim. Forumda arayin gorursunuz malesef link atamiyorum

"akıllı telefon + strava uygulaması + powerbank" üçlüsü varken amatör birisinin gidip de "garmin 520" alması hiç mantıklı gelmiyor bana..

Telefonunuza uygun bir kabı gidon boğazına bağlayıp telefonu takın. @Türka¥ ın dediğini uygulayın. Hız göstergesi ve navigasyon hazır. İyi yolculuklar...

IMG_20160620_201720_-1055522443.jpg
+ Runstatic vb.program

@alper 76
hepsini okudum fakat yinede bu durumu sormak istedim.

@mudo77
Bu çanta çok güzelmiş.. Alabilirim..

@Türka¥
Şuan o durum ile devam ediyorum. Power bank ve telefon dengesini kurmam gerek. sanırım güzel bir bisiklet çantası ile bu dediğiniz olabilir.

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Arkadaşlar bisiklette kullanmak için yokuşları ve düz yolları gösteren, yokuşların eğimini gösteren ve navigasyon görevi gören bisikletlere özel bir telefon uygulaması yada ayrı bir cihaz var mı?

Strava'da böyle bir özellik yok mu acaba?

strava kullanmıyorum ama var diye biliyorum onda da. kullanan arkadaşlar aydınlatsın lütfen

Stravada navigasyon mevcut...Ama gidilecek rota yolu çok silik gösteriyor...

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Telefon uygulaması ve program gerektirmeyen navigasyon cihazı önerileriniz var mı ?

Geri