Scudo Sports

bisiklete kalem kamera takmak

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
311
dostlar aliexpresste fiyatı gayet uygun olan şu kamera var:
(link)

sizce bu kamerayı alıp (hatta belki 2 tane alıp) bisikletin (dağ bisikleti) maşasına, gidonuna vs arkayı önü gösterecek şekilde takıp görüntü elde etme konusunda ne kadar başarılı olurum? gopro alacak param yok, bunlar da çok ucuz ama 3000den fazla satmış ve müşteri memnuniyeti iyi görünüyor.

sizin düşünceniz nedir? var mı bunlardan alan, kullanan, hassasiyetleri dirençleri vs ne durumda?

Scudo
kaliteli sonuç vereceğini sanmıyorum. zira bu kalem kameraların kullanım amacı görüşme esnasında karşısındaki adamı net çekebicelek kadar kalitesi var.
yani 2000 li yıllarda öyleydi. belki şimdi geliştirmiş olabilirler görüntüsünü denemeden bilemeyiz.

Bu tip kameralar gizli kamera (spycam) diye geçer.Görüntü kaliteleri aşağı yukarı şöyle bişeydir:

(link)

(link)

Amaç eğer trafik magandalarının tavrını kaydedip delil olarak kullanmaksa mantıklı ama action kamera olarak tatmin etmez.Kalem kameranın içi açılıp daha küçük bir hale getirilip modifiye edilirse, bir arkaya bir ön tarafa bakar şekilde sele altına konumlandırmak uygun olur bence.

Ben de var 1 adet. Görüntü kalitesi idare eder, ama gündüzleri açık havada. Ayrıca sallanmalarda, kameraya dışarda etki eden herhangi bir çarpmada sesi bozuyor çarpma geçene kadar. Görüntü kalitesi güzel. Şu an kullanmıyorum öyle duruyor. :)

Görün kalitesi berbat bu kameraların. Bende de var. Onun yerine ebaydan sj1000 ve tarzı kamera alırsanız daha iyi olur.

@Burak Küçük

Hocam bende var görüntü kalitesi gayet iyi.

@Rotinda A.
Ben arkadaşın verdiği linkteki kameradan bahsediyorum. Aynısı ise hepsinde görüntü kalitesi iyi olmuyor sanırım.

@Burak Küçük
Yanlış anlamışım o zaman, kusura bakmayın. Bende ki linkteki kameradan farklı. :)

Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler, vazgeçtim gibi ama alacak olursam da çekimleri burada paylaşırım böylece konuya da net açıklık getirebiliriz. :)

Ucuz ve kalitesiz mal alacak kadar zenginsen durma al...

pahalı ve kaliteli mal alacak kadar 'fakir' değilim diyelim kardeş

Zamanında bende denedim ucuz yollu bi kamera. Görüntü gündüzleri güzel fakat geceleri işe yaramaz. Ayrıca çoğu titretişime duyarlı değil. Bisiklet ufacık çukara girsin görüntü çuvallıyor. Bide ses. Ufak bi titremede ses inanılmaz berbatlaşıyor :) alınacaksa bnce en iyisi şuankık go pro :)

Tapatalk ile gönderildi

(link)
Alacaksan bu kameraya bir göz at derim su geçirmez kabıda var fiyat olarakda bayağı uygun youtubeda çekimleride var ben aldım daha elime ulaşmadı kalem kameradan çok daha iyi bence hemde farklı aparatlarıda izle gör ve al diğer kameralar çok pahalı

Alacaksan SJ4000 al derim youtube görüntüleri iyi 1080p çekiyor 30 m su altında çekebiliyor ve yanında da baya bi aparat geliyor ama yedek pil almanı tavsiye ederim

(link)

go pro üstüne yoktur tabi ama fiyat işi sıkıntı, sj4000 bayağı orijinal duruyor, onu sıraya koydum ama öncesinde sedat beyin yolladığı kameraya öncelik vermeyi düşünüyorum(kamerayı ne kadar aktif kullanırım bilmiyorum en azından bunu alıp bi başlangıç yapmış olurum). Elime geçtikten sonra çekimi buradan paylaşacağım. Yardımlarınız için çok teşekkürler

Bu gün siparişini verdiğim mini kamera geldi cift taraflı bant ile kaskıma takmayı düşünüyorum 40tl ödedim fazla bi performans beklemiyorum ama maksat eğlence olsun.
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10505426_10202492376730210_8254843662691498915_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10494706_10202492376770211_6333394779056572673_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10462786_10202492377090219_6792147147063700481_n.jpg?oh=875440498a644e873846c22bdcc04816&oe=540BAE7B&__gda__=1412593182_b348a22f006829a43826010f0dc67f1d

hafızası ne kadar. yani kaç saate kadar çekim yapabiliyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Çözünürlük ve video görüntüsü fotoğrafla aynı mı?
Ekran görüntüsü mü aldınız?

Ben de gopro hero 3 + black edition var ama 1080p den fazla çekmediğimiz için SJ4000 önermiştim.

Hayirli olsun Fotolara bakilicak olursa 40tlye gore gayet guzel gibi duruyor :) birde video paylasirsan süper olur unutmadan nerden aldin acaba?

Kullanmaya usendigimden turkce karakterler yok ama bunlar hep tepetolk!!!

Geri