Scudo Sports

Bisiklete dair her şeyin pahalı olma sorunsalı

Model Ağırlık (*) Fiyat (tl) Kg fiyatı (tl)
Focus izalco team sl 1.0 7 21000 3000
Cervelo P5 7 26000 3700
Specialized s-Works venge 7 28000 4000
scott foil Premium 7 31000 4500

2013 te burada vermiş olduğum fiyatlara şimdi buahhhhh buahhhhh buahhhhh diye gülmekteyim.
Mehmet bey abi,kilogram fiyatı deyince karkas et fiyatı gibi olmuş :komik: hoş şimdiki rakamlarla ve bizim maaşlarla,danaya girer gibi 7 kişi anca alınır bu pisletler :acpsnr:

Scudo
Çip krizi ile ilintili bir sorun bu.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
Model Ağırlık (*) Fiyat (tl) Kg fiyatı (tl)
Focus izalco team sl 1.0 7 21000 3000
Cervelo P5 7 26000 3700
Specialized s-Works venge 7 28000 4000
scott foil Premium 7 31000 4500

2013 te burada vermiş olduğum fiyatlara şimdi buahhhhh buahhhhh buahhhhh diye gülmekteyim.
İki kilogram s works alabilir miyim? Çeki demiri kısmından olsun ama :)

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
Ülkede bisiklet kültürü yok ve haliyle fiyatlar da aldı başını gitti. Ekipman almak istediğimde Aliexpress'ten alıyorum malesef.

Ülkede bisiklet kültürü yok ve haliyle fiyatlar da aldı başını gitti. Ekipman almak istediğimde Aliexpress'ten alıyorum malesef.
AliExpress üzerinden "Altın olsa almam." dediğiniz ürünler var mı? Aklımda karbon gidon alma fikri var fakat bazı forumdaşlar AliExpress'ten karbon malzeme almayı önermemiş onun gibi.

Bisiklet kelimesi ürünün fiyatını arttırıyor. Bisiklet içliği ile futbol içliği arasındaki fiyat farkına bakılabilir.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
AliExpress üzerinden "Altın olsa almam." dediğiniz ürünler var mı? Aklımda karbon gidon alma fikri var fakat bazı forumdaşlar AliExpress'ten karbon malzeme almayı önermemiş onun gibi.
Alınmaz diyeceğim bir şey yok ama size tavsiyem hiç yorumu olmayan ve puanlanmamış satıcılardan satın almayın. Altında yorum varsa ve fotoğraflarla da desteklenmişse ben o ürünü alırım.

• Beğen
Tepkiler: Jarjaledi
Geri