Scudo Sports

bisiklete çarpıp kaçan arabayı otobüs yakalıyor

@Berksan

kullandı da noldu?
kaza oldu mu olmadı mı. Kazanın olacağıda basbayağı belliydi. yarım metre kenardan gitseydi hiçbişey olmazdı. kurallar herzmn vardırda onu an be an uygulamak için biraz ölçüp biçip kafa çalıştırıp test etmek lazım. yapılırmı bu iş burda yapılmaz mı diye. o tabelanın o yolda olduğunu hiç sanmıyorum. genel bir tabela. diyorum hep her zaman sağlığım önemli. gereksiz heyecanlar çok gerekli değil. daha kötüsüde olabilirdi.

Scudo
hocam çok özür dilerim , tabelayı görmemişim , yazdıklarımı da affedin

@Ahsen Okyay

Hakkını kullandığı için suçlu durumuna düşürme çabanızı gördüm ve cidden ayıpladım. Pes vallahi. Bu kafayla bu ülkede hiçbir şey düzelmez. Demek ki burada olsa, adama ulaşıp bir güzel saydıracaksınız. Hatta sopa çekeceksiniz. "Gereksiz heyecan" tanımlaması ise bu işin son noktası olsa gerek. "May use full lane" ne demek, önce onu bir öğrenin. Kafasını çalıştırması gereken kim, onu da bir kez daha düşünün. Çarpıp kaçan adamı haklı çıkarmanıza ramak kalmış, muhtemelen farkında değilsiniz. Çünkü buradaki sisteme alışmışsınız, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye gidiyorsunuz. Orada işler öyle yürümediği için, insanlar bu zihniyette olmadıkları için otobüs aracın önünü kesiyor, bir diğeri arkasını kapatıyor ve polis kısa sürede olaya müdahale ediyor.

Muhtemelen ne çarpıp kaçma gibi bir davranışa maruz kaldınız, ne de şahit oldunuz. Empati kuramıyorsunuz. Bu da ayrı bir vehamet.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz, ben çözebilmiş değilim.

@ahmetcan44

Ahmet bey gerekli açıklamayı yapmış Ahsen bey, umarım buna benzer bir olay başınıza gelmez.

Geri