Scudo Sports

Bisiklete bir müddet ara kaza yaptım

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Allah beterinden korusun.

Scudo
Şimdi dikkatimi çekti, taksinin stopları çalışmıyor mu? solda bir ışık yanıyor ama sabit gibi, sağda hiçbir değişiklik yok..?

Gecmis olsun hocam, sehir icinde aman dikkat. Kask takmayida lutfen ihmal etmeyin, ne olacagi belli olmuyor.

Konuyla ilgili olarak su videoyu izlemekte yarar var.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
@chnkrmz Sağol kardeşim

@zekixx 1 saniye içinde geliştiği için fırsatım olmadı hatta taksici sağa girer diye düşünüp yavaşlamaya başlamıştım sola dönüp araç varmı diye baktım tekrar önüme baktığımda çoktan taksi önüme kırmış frene basmıştı milisaniyeler içinde düşünmem gerekti ya sola atıp soldan gelen araçların altına atacaktım ya taksiye çarpıp duracaktım ya sağdan durağa yada minibuse dalacaktım yada kendime göre en doğrusu olan düşmeyi göze alacaktım ben bunu seçtim hayırlısı böyleymiş.

öncelikle çok çok geçmiş olsun allah aktif bisiklet kullanan tüm arkadaşları ve sizi daha beterinden korusun inşallah diyip kısaca değerlendirme yapmak istiyorum bu videolar ve paylaşımlar hepimiz için çok çok önemli dersler içeriyor ancak şunu belirtmeliyim ki sanırım panik yapmışsınız ve frenleri doğru kullanamamışsınız bunu söylerken belirtmek istediğim nokta şu bu tarz olaylarda eğer arka frenin kaymadan ev etkin durmasını istiyorsunuz gövde ağırlığını arka tekere vermelisiniz bunu poponuzu kısmen arkaya çıkararak sağlayabilirsiniz ve daha sonra ön freni sıkmalısınız videoda çok çok ani bir hareket yapmışsınız gibi gözüküyor kanaatim o mesafede bisikletin durması sağlanabilirdi yada taksinin sağına çok daha güvenli bir manevra yapabilirdiniz anlattığım frenlemenin video örneğini şu an bulamadım ama youtube da bulduğumda ekleyeceğim herkese sağlıklı güvenli pedallar dileğiyle...

SON OLARAK ARKADAŞLAR MUTLAKA AMA MUTLAKA KASK KULLANIN !!!

Geçmiş olsun ne dersek diyelim anlık şeyler bunlar oluyor maalesef. Ben de yeni dustum iyileşmeyi bekliyorum. En sinir bozucu olay bisiklet yollarının olmaması ve bu trafigin içine girmek zorunda kalmak.

• Beğen
Gecmis olsun.. Allahtan kafaniza onemli bi darbe almamissiniz..

• Beğen
Geçmış olsun ,Trafıkte bısıklet kullanıyor olurken kaza yapmama şansım nedır dıye düşunmek gerekyor.Kamera taşıyor olmanız guzel bence Bundan sonr ayapacagınız ılk şey kasklı bır şekılde trafıkde olup Kamera ıle Trafık ıhlalı yapanları olduğu gıbı ılgılı kuruma şıkayette bulunmak ancak bu şekılde kural ıhlalının onüne gecılebileceğıne ınanıyrum.
Ayrıca siz sız olun hıc bır zaman guvenlık konusunda kontrolu karşı tarafa bırakmayın.Her şey olablır dıye temkını bırakmayın cunku Trafık keşmekesınde kımın ne yapacağı bellı olmuyor

• Beğen
geçmiş olsun

• Beğen
Geri