Scudo Sports

Bisiklete bir müddet ara kaza yaptım

Geçmiş olsun videodan anlaşıldığı kadarıyla hızınız yüksek ancak burada suç taksicinin ne sinyal var ne bir şey trafikte en sevmediğim şey böyle ne yapacakları belli olmayan taksi , dolmuş şoförleri ehliyette yeni düzenlemeler geldi ehliyet almak zorlaştı ancak bunlar gibi magandalar yeniden ehliyet sınavı yapılmalı eminim çoğu geçemeyecektir.Bu arada görüntüyü kanıt olarak saklayın taksici büyük oranda suçlu.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Scudo
Geçmiş olsun. Bu nedir arkadaş bu ara bütün bisikletliler kaza yapıyo :(

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Kayıt sâyesinde bir kazâya büyük oranda tanık olduk. Tez zamanda iyileşirsiniz dilerim.

• Beğen
çok geçmiş olsun, kırık çıkık hiç sevmediğim işler Allahtan kafa gözde bişi yok...

Arkadaşların dediği gibi belli bir hızın üstünde gidiyorsanız,
otobüs minibüs taksi vb araçları sürekli kontrol etmek gerek sürekli sağa kaçacaklarmış gibi düşünüp arkanızdan sol şeridi kollayıp sizi sağa sıkıştırmadan sollarından gitmeniz daha mantıklı her zaman

• Beğen
Ayrıca, sanki arka frenden hemen sonra ön frene tamâmen basıp vücudu arkaya atıp bisikletin üzerinde kalmak acaba daha iyi bir sonuç mu doğurur, deneyimli arkadaşlar varsa yardımcı olurlursa iyi olur. Bisikletin üzerinde kalmak bu tip kazâlarda sanki daha iyiymiş gibi görünüyor. Sizin durumunuz üzerinden genel olarak soruyorum.

• Beğen
@bianchircx229
Geçmiş olsun, malesef burada hatalı olan sizsiniz, bence daha dikkatli kullanmalısınız. Trafikte arkadan çarpan her zaman suçludur. Ayrıyetten taksici şerit değiştirmemiş, yeltenmiş ama siz kazayı yaptığınızda aynı şeritteydi.

geçmiş olsun hocam, bence de biraz daha dikkatli sürmeniz gerekiyor, arabayla takip mesafeniz az ve yan tarafta yolcu alabileceği bölge var. siz bunları önceden tahmin edip tedbiri almalısınız. yoksa hergün kaza yapar insan.

duramayacağınız bir mesafeden takip etmişsiniz. neyse ki suç sizde ve başkasının işlediği suçun cezasını çekmiyorsunuz. mesafe korumak ve motorlu taşıt sürücülerinin hatalarını kapatmak da bir bisikletçinin sürekli yüklenmesi gereken bir sorumluluk (kendi can güvenliğimiz için).

@bianchircx229 Geçmiş olsun kardeşim inşallah kısa zamanda iyileşip bisiklete tekrar dönersin...Yalnız rica ediyorum kasksız çıkma ;)

Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.

• Beğen
Çok geçmişler olsun tez vakitte eski günlerinize dönersiniz sağa sağlim inş...

Oncelikli gecmis olsun.

Burada taksicinin hic bir sucu yok. Taksiciye sovmussunuz filan ama adam istedigi gibi durabilir. Takip mesafesini korumayan bisijletli arkadas.

Panik ani ile olusan bir kaza. Ortada kazalik bir durum yok aslinda. Her zaman oncelikle on fren kullanilmali. On freni kullanmayi ogrenmeliyiz. Arka fren ozellikle yol bisikletlerinde pek fayda saglamiyor

• Beğen
@oktayakgoz
Kessinlikle katlıyorum 2 sene sonra ilk defa yol bisikleti aldım. Aldığım 3. gün sağınak yağışta yaklaşık 500 metrelik yokuş aşşağı giderken korkudan ön frene basmadım. Yokuş başından beri neredeyse arka frene sonuna kadar asıldığım halde yokuş bitene kadar ortalam hızım 16 - 17 km arasındaydı.

• Beğen
Çok geçmiş olsun acil şifalar.

• Beğen
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Tedbirleri her zaman alalım lütfen.

• Beğen
@bianchircx229 Allah cızırtını vermesin kask ta takmamışsın. telefondan tam göremedim de buradan daha belli oluyor. geçmiş olsun tekrar aytaç.

• Beğen
Geri