Kazanın videosu. Arka frene asıldım durmayınca ön frenle kendimi yere attım bodoslama dalmamak için taksiye sonuç sol omuz yerinden çıkmış ve kırık vardı yerleştirdiler 3 hafta askıda kalacak
@bianchircx229 anladım, tekrardan geçmiş olsun, İnşallah çok zarar görmeden bisikletin de trafikte yeri olan bir araç olduğunu insanlara öğretebiliriz.
geçmiş olsun. fazlasıyla panik yapmışsınız.
1- fren yaparken bir yandan da sağa yanaşıp durumu toplarlama şansınız çok yüksekti. taksici kaldırıma tamamen yanaşmayacaktı, orası kesin. en fazla taksi için yola inen yayaya çarpardınız (ki o da sizi görünce kaldırıma çıkardı zaten) yayaya çarpmak için de 10 metre kadar mesafeniz vardı. kesinlikle durabilirdiniz.
2- hızlı bir refleksle arkanıza bakıp sol tarafı kontrol edip oradan da (taksinin solundan) kaçabilirdiniz.
kaza anında düşünemiyor insan dikkat edin. şuana kadar sanırım 8 kaza falan yaptım. tecrübeli sayıyorum kendimi. her an aklınızda olsun "şuan şu araba fren yapsa ne yaparım" deyin.
Arkadaşım fren mesafen baya var ve kaçma imkanın da var mış ama bi an panik yapınca böyle şeyler kaçınılmaz oluyo aynı zamanda kafana kask tak daha kötü olabilirdin aynı zamanda o taksicinin........... Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun