@Nuran Atakan
Nuran Bey, taytlar sadece vucudun bacak ve bel kismi icin uretilen giysiler. Uzerine tercihinize gore bir iclik (base layer) ve uzerine ceket (windstopper, waterproof, thermo tercih havaya gore degisir) giymelisiniz. Tek parca (swimsuit gibi) urunler pek uretilmiyor. Siyah renk aldiginiz taktirde uzerine istediginiz rengi kolaylikla kombinasyon yapma sansiniz var.
Ben sizin aksinize yerli sitelerden hic alisveris yapmadim. Dogru duzgun bir site, bilgi, fotograf yok. Stok kontrolu yok. Var mi, yok mu belli degil.
Ebay`den cok alisveris yaptim ancak kiyafet konusunda avrupa siteleri cesit ve beden anlaminda daha zengin. Surekli inceleme durumunda indirimlerden de yararlanabiliyorsunuz. Ustelik fiyati gidip yerinden alsaniz daha pahaliya geliyor. AB`ne uye olmayan ulkelere gonderimde KDV (VAT) dusuluyor.
Size 1. tavsiyem
www.trikotexpress.com
Almanya`da kurulu bir site, son derece guvenilir. 3-4 is gununde siparisim elime gecer. Su ana kadar 3 parti siparis verdim, sorunsuz teslim aldim. Mail ile iletisim kurup boyunuz ve kilonuzu belirtirseniz size beden tavsiyesinde bulunuyorlar. Bunun haricinde sitede bedenle ilgili bir bolumu de mevcut. Agirlikli olarak Nalini marka urunleri satar. 150 euro uzeri siparislerde kargo ucretsiz.
2. tavsiyem
www.wiggle.com
Ingiltere`de kurulu bir site. Yapi olarak en begendigim site. Gerek aciklamalar, gerek fotograflarin kalitesi, gerek yorumlar, gerek testler acisindan mukemmel. Ozellikle dhb ve endura marka kiyafetler fiyat olarak uygundur. Gore ve Assos markalar ise gercekten cok kaliteli.
3. tavsiyem
www.chainreactioncycle.com
Burayi bilmeyen yoktur zaten. Bircok kere alisveris yaptim. Is akislarinda zaman zaman problem olabiliyor. Irtibat kurarak cozdum simdiye kadar.