1)Bisiklet kullanırken, pedal basmayı bıraktığımda çıkan sesi,
2)Mazgallardan nefret ediyorum.Yolun dikine yerine enine yapılsalar hiçbir tehlike yaratmayacaklar.Ancak özellikle şehir bisikletlerinin ince lastikleri, bu mazgal boşluklarına girerek büyük tehlikelere davetiye çıkarıyorlar.Bu sebeple dikey mazgalları,
3)Yolun en sağından giderken, yanımdam silme geçen ve beni tehlikeye atan sürücüleri,
4)Yokuş çıkarken harcadığım yüksek eforu,
5)Bisikletler için bir türlü bisiklet yolu yapılamamasını ve bu sebeple bozuk yollardan gitmek, yayaların arasından geçmek veya trafikte yüksek hızla seyir halinde ilerlemekte olan araçlar ile yolu paylaşmak konusunu,
6)Toplu taşıma araçlarında bisiklete yer verilmemesini,
7)Bisiklet ve bisiklete ait her türlü parçanın yüksek vergiler sebebiyle son kullanıcıya pahalıya patlamasını,
8)Bisiklet satıcı ve tamircilerinin bazılarının!, kullancıları yolunacak kaz gibi görmeleri yada işlerini iyi yapmamalarını,
9)Yol kenarlarındaki cam parçaları ve benzeri sert cisimlerin sürüşü olumsuz etkilemesi ve lastiğin patlamasına ön ayak olmasını,
10)Patlayan yada yarılan lastiğin oluşturduğu yada oluşturacağını düşünmenin bile üzerimizde yarattığı psikolojik baskıyı,
sevmiyorum.